18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem Haberleri‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ sahiplerini buldu

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ sahiplerini buldu

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017’, inşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Projeleri 2017’de, Çevre Alanı’nda birincilik ödülüne Akçansa layık görülürken, ikincilik ödülünü Ege Profil, üçüncülük ödülünü ise Kaleseramik kazandı. Sosyal Alan’da birincilik ödülünü alan Schneider Electric’i, Betek ve DYO izledi. Törende açılış konuşması gerçekleştiren Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Nuri Bulut, “Sürdürülebilirlik kavramının önemini vurgulamak için Geleceğe Yatırım Ödülleri’ni hayata geçirdik çünkü farklılaşmanın temelinde inovasyon ve sürdürülebilirliğin yattığına inanıyoruz” dedi.

Türkiye İMSAD Üyeleri’nin ‘Sürdürülebilir İyi Uygulama’ örneklerinin bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildiği ‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017’de dereceye giren firmalar; 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, 10 Mayıs Perşembe günü düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Projeleri 2017’de, Çevre Alanı’nda birincilik ödülünü; Çimento ‘Üretim Prosesinde Mikroalglerin CO2 Tutucu Olarak Kullanımı’ projesi ile Akçansa kazandı. İkincilik ödülüne, pencerelerde ısı ve ses yalıtımı sağlayan ‘ Winsa Revotech 84/7 Pencere Sistemi’ projesi ile Ege Profil; üçüncülük ödülüne ise doğa dostu ‘Nefes Alan Karolar’ projesiyle Kaleseramik layık görüldü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz