19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriTORKAM E5’in Son Dükkanları Açık Artırma İle Satışa Çıkıyor

TORKAM E5’in Son Dükkanları Açık Artırma İle Satışa Çıkıyor

TORKAM birikimi ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde bulunan hemen teslim son dükkanları açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. 10 Temmuz’da düzenlenecek müzayedede son 71 dükkân sahiplerini bulacak.

TORKAM İnşaat’ın E5 Otoyolu’na cepheli, Sefaköy – Florya aksında inşa ettiği TORKAM E5 projesinde son teslim dükkanları açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Tüm konutların sahiplerini bulduğu projenin ofis bloğunda ise yüzde 60 seviyesinde satışlar tamamlandı.

Kendi Metro ve Metrobüs durağı ile Açık Çarşı konseptiyle geliştirilen dükkanlar bölgenin en hareketli noktası haline gelecek. Hali hazırda 3 milyon kişinin önünden geçtiği TORKAM E5, dükkanları ile bölgeyi ticaret merkezi haline dönüştürüyor.

Son Başvurular 9 Temmuz’da
TORKAM E5’in ticari olarak tüm sektörlere hitap eden birbirinden farklı son 71 dükkânı, 10 Temmuz, saat 13:00’da BH Conference Airport Hotel’de düzenlenecek müzayede ile alıcılarını bulacak.

Katılımcılar, müzayede başvurusu ve detayları için “acikcarsi.org” adresini ziyaret ederek 9 Temmuz’a kadar kayıtlarını yapabilecekler.

6.500 TL Taksit, 48 Ay 0 Vade Farkı
780.000 TL’den başlayan fiyatlarla müzayedede satışa sunulacak teslim dükkanları için 6.500 TL’den başlayan taksitler ve TORKAM bünyesinde sunulan 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanları yer alıyor.

Teslimler Agustos Ayında Başlıyor
Ağustos ayında teslimlerin başlayacağı, TORKAM E5 tüm donatılarıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor. TORKAM E5; İstanbulul’un merkezinde Metro, Metrobüs duraklarının yanı başındaki konumuna ek olarak, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren dükkanlarıyla bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Mahmut Dereli; “Teslim Öncesinde Tüm Dükkanlar Satışa Sunulacak”
Ağustos ayında başlayacak teslimler öncesinde son dükkanların tamamının satışa sunulacağını belirten TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut DERELİ; “TORKAM E5, ticari üniteleri, rezidans daireleri, ofis ve dükkanlarıyla bölgenin yeni ticaret merkezi olarak geliştirildi. E5 Otoyolu’na cephe konumda yer alan ve önünden 3 milyon, içinden 700 bin kişinin geçtiği TORKAM E5’in hemen içinde Metro istasyonu yer alıyor. TORKAM E5 projesi, lansmanı itibarıyla büyük beğeni ve ilgiyle karşılandı. Kısa sürede rezidans dairelerimizin tamamının satışlarını tamamladık. Ofislerimizin yarısından fazlası, dükkanlarımızın da büyük kısmı sahiplerini buldu. Ağustos ayında teslimlerine başlayacağımız projemizin son 71 dükkanını da 10 Temmuz’da BH Conference Airport Hotel’de düzenleyeceğimiz son teslim müzayedesi ile satışa sunacağız. Böylece önümüzdeki ay başlayacağımız teslimler öncesinde tüm dükkanlarımızın satışı tamamlanmış olacak.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz