1 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriTorkam E5 Projesi Ön Talep Topluyor

Torkam E5 Projesi Ön Talep Topluyor

Nisan ayında satışa çıkması beklenen Torkam E5 projesinde ön talep toplanıyor…

İstanbul Küçükçekmece’de eski Küçükçekmece Belediye Binası’nın yerinde inşa edilecek olan Torkam E5 projesi 900 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor. Nisan’da satışa çıkması planlanan projede ön talep süreci devam ediyor.

Meydan şeklinde planlanan Torkam E5 projesi 4 blok halinde yükseliyor. Projede 216 adet konut, 114 ofis ve 275 mağaza yer alıyor. Metrobüse komşu konumuyla dikkat çeken Torkam E5 projesinin altından metro hattı da geçecek.

Torkam E5’e ilişkin bilgi veren Torkam İnşaat Pazarlama ve Satış Koordinatörü Olkan Güneş, projenin Atatürk Havalimanı’nın hemen yanı başında, Florya – Sefaköy aksında inşa edileceğini söyledi. “Rezidans, ofis ve çarşıdan oluşan karma projede, yatay mimarinin İstanbul’daki en iddialı örneklerinden birini hayata geçirmek için çalışıyoruz” diye konuşan Olkan Güneş, “Projemizin konumu bugün bile son derece iddialı iken, yapımı süren Yenikapı – Sefaköy metro hattının tamamlanması ile birlikte kelimenin tam anlamıyla ‘her yere yakın’ diyebileceğimiz bir konuma sahip olacak. Torkam E5’in sakinleri, toplu ulaşım olanakları ile trafiğe takılmadan İstanbul’un hemen her noktasına kolayca ulaşabilecek” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz