15 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriTolga Ergin Moment Yapı'ya Transfer Oldu

Tolga Ergin Moment Yapı’ya Transfer Oldu

Tolga Ergin 2010 yılından beri çalışmalarını sürdürdüğü Sinpaş GYO’dan Moment Yapı’ya transfer oldu…

2010 yılından itibaren Sinpaş GYO’nun tüm Ankara projelerinin pazarlama müdürü olarak görev yapan Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine geldi.

Bundan sonraki süreçte çalışmalarını Moment Yapı’da sürdürecek olan Ergin, “Hem Ankara’da hem de Türkiye’de büyük başarılara imza atmış olan Moment Yapı A.Ş ailesine dahil olmaktan ötürü duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Bundan sonra yürüteceğimiz çalışmalarda her zaman daha iyiyi hedefleyerek; başarılı işlere imza atma gayretinde olacağız” dedi.

Tolga Ergin Kimdir?

1975 yılında Ankara’da dünyaya gelen Tolga Ergin, Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dil Biliminden mezun oldu ve Hacettepe Üniversitesi’nde Kültür Çalışmaları mastırı yaptı. İletişim, halkla ilişkiler, reklam-tasarım ve pazarlama-satış gibi çeşitli konularda tecrübe sahibi olan Ergin, 2010 yılından itibaren Sinpaş GYO’nun tüm Ankara projelerinde pazarlama müdürü olarak görev yaptı.

Tolga Ergin aynı dönemde pazarlamanın yanı sıra, arazi alınması ve geliştirilmesinden başlayarak, projelerin konsept geliştirilmesi; reklam, iletişim ve organizasyon ve kampanya oluşturulması görevlerini de Sinpaş GYO adına Ankara’da gerçekleştirdi.

İncek Life projesinin muhteşem bir yaşam alanı olarak anılmasını sağlayan Ergin’in görev yaptığı dönemde Ege Vadisi 2016 yılında GYO tarafında “satış performansı en yüksek proje” oldu. Ege Vadisi’nde yer alan “Türkiye’nin en uzun kapalı 4 mevsim plajı”, İncek Life’ta yer alan “Ankara’nın ilk kumsalı”, İncek Green’de yer alan “Ankara’nın en yüksek dikey bahçesi” ve İncek Blue’da yer alan “Zen Kulübü”, Tolga Ergin’in hayata geçirilen konsept ve fikirleri arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz