19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriTOKİ Tuzla, Çatalca, Silivri, Başakşehir kura sonuçları için geri sayım başladı!

TOKİ Tuzla, Çatalca, Silivri, Başakşehir kura sonuçları için geri sayım başladı!

TOKİ İstanbul kura çekimi için son dakika açıklaması… Deprem felaketi nedeniyle ara verilen 2023 İlk Evim TOKİ kuralarında çekiliş takvimi güncellendi. İzmir ve Tekirdağ TOKİ kuraları bugün sona eriyor. İstanbul için de Bakan Kurum’dan açıklama geldi. İstanbul TOKİ kura tarihleri belli oldu. Peki, TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? 2023 TOKİ kuraları devam ediyor. Son olarak açıklanan kura çekimi tarihlerine göre İzmir ve Tekirdağ’da kuralar bugün de devam edecek. TOKİ İstanbul için de tarihler açıklandı. İşte TOKİ İstanbul kura tarihleri…

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim” projesinde kura çekimleri İstanbul’da 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ İSTANBUL KURA TARİHLERİ

İstanbul’da inşa edilecek 50 bin sosyal konutun kura çekimleri Tuzla’da başlayacak. Kura çekimleri 16-29 Mart tarihleri arasında 20 bin 920 hak sahibi için Tuzla Belediyesi’nde gerçekleştirilecek.

Çatalca için 540 ve Selimpaşa için 200 hak sahibi için 30 Mart’ta noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi Silivri Alibey Spor Salonu’nda yapılacak.

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde 28 bin 340 hak sahibi için yapılacak sosyal konutun kuraları da 1- 19 Nisan tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu’nda noter huzurunda çekilecek.

TOKİ KURALARI NE ZAMAN?
TOKİ kuraları kaldığı yerden devam ediyor. İlk evim TOKİ kuralarında son açıklanan illerdeki kuralar 8-14 Mart 2023 arası devam edecek. TOKİ Kuraları Youtube üzerinden canlı olarak takip ediliyor.

8-14 Mart 2023 İzmir 12.400 konut
12-14 Mart 2023 Tekirdağ 3.098 konut

TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLAR NASIL SORGULANIR?
TOKİ kura çekimi Youtube TOKİ resmi sayfası üzerinden canlı olarak takip ediliyor. TOKİ kura sonuçları ise T.C. kimlik numarası ile sorgulanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz