19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriTOKİ Türkiye'nin Süper Markası Seçildi

TOKİ Türkiye’nin Süper Markası Seçildi

TOKİ 2 yılda bir yapılan Süpermarka Türkiye araştırmasında gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi…

TOKİ dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands’in 2016-2017 Türkiye araştırmasında Süper Marka olarak seçildi. TOKİ 181 Süper Marka içinde tek Kamu İdaresi oldu.

Aday markalar, konusunda uzman jüri tarafından değerlendirildi ve 300 marka halk oylamasına kaldı. Nielsen Araştırma Şirketi 300 marka için 18-56 yaş ve tüm SES gruplarında 1.638 kişi ile yüz yüze görüşerek tüketici değerlendirmesini gerçekleştirdi. Çalışmalar sonunda 181 marka, 67 puan barajını aşarak Türkiye’nin Süpermarkalarından biri olmaya hak kazandı. TOKİ, Gayrimenkul sektörünün Süper Markası oldu.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Yakın bir gelecekte TOKİ’nin sektör içinde hem malzemede hem işçiliğinde kalitesi ile referans bir kuruluş olacağına inanıyoruz, bu hedefle çalışıyoruz. İdaremizi, bilhassa malzeme ve işçilik alanında hizmet veren firmaların diğer projelerinde referans gösterecekleri bir noktaya taşıyoruz. TOKİ projelerinde yer almış firmaların, bize sundukları ürün ve üretimlerini diğer projelerinde örnek ve referans göstermeleri, İdaremizin önemli bir başarısı olacaktır. TOKİ, yapı ve üretim malzemelerinin yanı sıra mimari, mühendislik ve uygulama disiplinleriyle de örnek kuruluş haline geliyor.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz