29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerTOKİTOKİ Tunceli Mazgirt ve Erzincan Üzümlü Kura Canlı Yayın

TOKİ Tunceli Mazgirt ve Erzincan Üzümlü Kura Canlı Yayın

TOKİ “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında bulunan Tunceli Mazgirt ve Erzincan Üzümlü konutları için kura çekimleri bugün (1 Temmuz 2020 Çarşamba) yapılıyor.

TOKİ Tunceli Mazgirt 2. Etap konutları için hak sahipliği belirleme kura çekimi bugün (1 Temmuz 2020 Çarşamba) saat 10.00’da yapılacak. TOKİ Tunceli Mazgirt 2. Etap konutları hak sahipliği belirleme kura çekimi noter huzurunda yapılacak ve internet üzerinden canlı yayınlanacak.

TOKİ Tunceli Mazgirt konutları projesinde 35 adet 2+1 ve 15 adet 3+1 nitelikli toplam 50 konut bulunuyor.

TOKİ Tunceli Mazgirt Kura Canlı Yayın İzle;

TOKİ Tunceli Mazgirt konutlarının saat 10.00’da başlayacak olan kura çekimini aşağıdaki linkten canlı yayını izleyebilirsiniz. Kura çekimi başlayınca TOKİ Tunceli Mazgirt kura çekimi canlı yayın linki haberimize eklenecektir.

https://www.pscp.tv/w/1eaKbzorZeeKX

TOKİ Erzincan Üzümlü Kura Canlı Yayın İzle;

TOKİ Erzincan Üzümlü konutları için hak sahipliği belirleme kura çekimi bugün (1 Temmuz 2020 Çarşamba) saat 11.00’da yapılacak. TOKİ Erzincan Üzümlü İlçesi konutları hak sahipliği belirleme kura çekimi noter huzurunda yapılacak ve internet üzerinden canlı yayınlanacak.

TOKİ Erzincan Üzümlü konutları projesinde 53 adet 2+1 ve 22 adet 3+1 nitelikli toplam 75 konut bulunuyor.

TOKİ Erzincan Üzümlü Kura Canlı Yayın İzle;

TOKİ Erzincan Üzümlü konutlarının saat 11.00’da başlayacak olan kura çekimini aşağıdaki linkten canlı yayını izleyebilirsiniz. Kura çekimi başlayınca TOKİ Erzincan Üzümlü kura çekimi canlı yayın linki haberimize eklenecektir.

https://www.pscp.tv/w/1rmxPYlkrWgKN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz