26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriTOKİ Trabzon Ve Erzurum Kura Çekilişi Başladı!

TOKİ Trabzon Ve Erzurum Kura Çekilişi Başladı!

TOKİ ‘100 Bin Yeni Sosyal Konut’projesi için kura çekilişleri devam ediyor. Kura çekilişleri 4 Mayıs Pazartesi 2020 (bugün) Trabzon Şalpazarı İlçesi ve Trabzon Tonya ve Erzurum Şenkaya’da bulunan projeler için yapılıyor.

TOKİ tarafından başlatılan kura çekilişleri TOKİ sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanıyor.

Trabzon Şalpazarı İlçesi Kura Çekilişi Canlı Yayın Linki !

https://www.pscp.tv/w/1OwGWQLgrkMxQ

TOKİ tarafından gerçekleştirilen 100 Bin Yeni Sosyal Konut kuraları Trabzon Şalpazarı İlçesinde 34 adet 2+1 ve 14 adet 3+1 toplam 48 adet konut için kura çekilişi yapılıyor. TOKİ tarafından gerçekleştirilen kura çekilişi saat 10.00’da başlayacak ve TOKİ sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

TOKİ Trabzon Tonya 2.Etap projesi gerçekleştireceği hak sahipleri belirleme kurası 66 adet 2+1 ve 28 adet 3+1 nitelikli toplam 94 adet konut için yapılacak.TOKİ Trabzon Tonya 2.Etap kura çekilişi saat 12.00’da başlayacak ve TOKİ sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

TOKİ Erzurum Şenkaya bulunan projesi için yapacağı kura çekilişi saat 14.00’da başlayacak. TOKİ tarafından gerçekleştirilecek kura çekilişi 66 adet 2+1 ve 28 adet 3+1 nitelikli toplam 94 konut için yapılacak.Kura çekilişi canlı olarak TOKİ sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

TOKİ Trabzon Kura Sonuçlarını nasıl Öğrenebilirim?

TOKİ tarafından internetten canlı olarak yayınlanan Trabzon Şalpazarı ilçesi ve Tonya 2.Etap kura çekiliş sonuçları TOKİ internet sayfasında ve sosyal medya hesaplarında yayınlanacak. TOKİ kura sonuçlarını aşağıdaki linkleri tıklayarak görebilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/projeler/TrabzonSalpazari.html

http://talep.toki.gov.tr/projeler/TrabzonTonya.html

http://talep.toki.gov.tr/projeler/ErzurumSenkaya.html

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz