19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel Emlak HaberleriTOKİ Sosyal Konut Kuraları Devam Ediyor

TOKİ Sosyal Konut Kuraları Devam Ediyor

TOKİ ‘100 Bin Yeni Sosyal Konut’projesi için kura çekilişleri devam ediyor.Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen kura çekilişleri 28 Nisan 2020 tarihinden itibaren tekrar başladı.

TOKİ tarafından 28 Nisan 2020 tarihinde başlatılan kura çekilişleri TOKİ sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanıyor.

TOKİ tarafından gerçekleştirilen 100 Bin Yeni Sosyal Konut kuraları 28 Nisan 2020 tarihinde Manisa Köprübaşı,Manisa Akhisar,Manisa Salihli ve Denizli Güney ilçelerinde gerçekleştirildi.29 Nisan 2020’de Nevşehir Kozaklı,Nevşehir Acıgöl,Nevşehir Derinkuyu ve Yozgat Saraykent projeleri için kura çekilişleri yapıldı.

TOKİ, 30 Nisan 2020 tarihinde Isparta Aksu,Isparta Sütçüler,Konya Beyşehir Huğlu ve Konya Beyşehir Üzümlü projelerinde hak sahipliği belirleme kura çekilişlerini yaptı.

TOKİ Kura Sonuçlarını nasıl Öğrenebilirim?

TOKİ tarafından internetten canlı olarak yayınlanan kura çekiliş sonuçları TOKİ internet sayfasında ve sosyal medya hesaplarında yayınlanmaktadır. TOKİ kura sonuçlarını aşağıdaki linki tıklayarak görebilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz