18 Mart 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriTOKİ Şırnak ve Ardahan kura çekilişi yapıldı! Sosyal Konut Kura Sonuçları!

TOKİ Şırnak ve Ardahan kura çekilişi yapıldı! Sosyal Konut Kura Sonuçları!

TOKİ sosyal konut kura çekilişi başladı. TOKİ ilk olarak Şırnak ve Ardahan’daki sosyal konutlar için kura çekilişi gerçekleştiriyor.

TOKİ Şırnak-Ardahan kura çekilişi vatandaşların katılımı ile noter huzurunda çekildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ sosyal konut kura çekilişi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Bakan Kurum, sosyal konut kura çekilişinin başladığını bildirdi. TOKİ sosyal konut projesinde ilk kura bugün tamamlandı ve hak sahipleri belli oldu. 16 Kasım’a kadar 22 bin 57 konutun sahibi belli olacak, 12 ilin kura işlemi tamamlanacak. İşte TOKİ Şırna ve Ardahan kura çekilişi ile ilgili son dakika haberinin detayları…

TOKİ ŞIRNAK VE ARDAHAN KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Cumhriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın uhdesi altında başlatılmıştı. TOKİ’nin üstlendiği projede büyük bir heyecan yaşanıyor. 250 bin konutun ilk kura çekilişi bugün Şırnak ve Ardahan’da gerçekleştirildi

HAK SAHİPLERİ CANLI OLARAK TAKİP ETTİ

Noter huzurunda gerçekleştirilen TOKİ Şırnak ve Ardahan kura çekilişi noter huzurunda yapıldı. Başvuru sahipleri spor salonunda gerçekleştirilen kura çekilişini yerinde takip etti.

BAKAN MURAT KURUM’DAN TOKİ SOSYAL KONUT KURA ÇEKİLİŞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından TOKİ sosyal konut kura çekilişinin başladığını duyurdu. Bakan Kurum paylaşımında, “Haydi bismillah! Başladık.” ifadelerini kullandı.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI CANLI YAYIN LİNKİNİ PAYLAŞTI

TOKİ sosyal konut kura çekilişini yerinde takip edemeyenler için çekiliş canlı olarak da yayınlandı. Sosyal medya üzerinden takip edilebilen yayının linki Bakanlık tarafından paylaşıldı.

İLK EVLER ŞEHİT AİLESİ VE ENGELLİ VATANDAŞLARA

TOKİ Şırnak ve Ardahan kura çekilişinde kazanan isimler canlı yayında belli oldu. İlk kazanan isimler şehit ailesi ve engelli vatandaşlar oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz