25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerTOKİTOKİ Kütahya,Denizli ve Manisa Kura Sonuçları 27/07/2020

TOKİ Kütahya,Denizli ve Manisa Kura Sonuçları 27/07/2020

TOKİ “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında bulunan TOKİ Kütahya Tavşanlı,Denizli Çivril ve Manisa Kula konutları hak sahipliği belirleme kura çekimi bugün (27 Temmuz 2020 Pazartesi) yapılıyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı konutları noter huzurunda kura çekimleri saat 12.00’da başladı ve internet üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.Canlı yayını sitemizin TOKİ bölümünde yer alan haberimizden izleyebilirsiniz.

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesinde 250 konut için hak sahipliği belirleme kura çekimi yapılıyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı Kura Sonuçları;

TOKİ Kütahya Tavşanlı konutları kura çekimi sonuçları isim listesi TOKİ tarafından açıklandıktan sonra aşağıdaki linkden hak sahipliği kazanan isimleri öğrenebilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/projeler/KutahyaTavsanli.html

TOKİ Denizli Çivril Kura Sonuçları;

TOKİ Denizli Çivril konutları noter huzurunda kura çekimleri saat 12.00’da başlayacak ve internet üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.Canlı yayını sitemizin TOKİ bölümünde yer alan haberimizden izleyebilirsiniz.

TOKİ Denizli Çivril projesinde 440 konut için hak sahipliği belirleme kura çekimi yapılıyor.

TOKİ Denizli Çivril Kura Sonuçları;
TOKİ Denizli Çivril konutları kura çekimi sonuçları isim listesi TOKİ tarafından açıklandıktan sonra aşağıdaki linkden hak sahipliği kazanan isimleri öğrenebilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/projeler/DenizliCivril.html

TOKİ Manisa Kula Kura Sonuçları;

TOKİ Manisa Kula konutları noter huzurunda kura çekimleri saat 14.00’da başlayacak ve internet üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.Canlı yayını sitemizin TOKİ bölümünde yer alan haberimizden izleyebilirsiniz.

TOKİ Manisa Kula projesinde 300 konut için hak sahipliği belirleme kura çekimi yapılıyor.

TOKİ Manisa Kula Kura Sonuçları;
TOKİ Manisa Kula konutları kura çekimi sonuçları isim listesi TOKİ tarafından açıklandıktan sonra aşağıdaki linkden hak sahipliği kazanan isimleri öğrenebilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/projeler/ManisaKula.html

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz