28 Nisan 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriTOKİ kurasız konut satışı detayları!

TOKİ kurasız konut satışı detayları!

TOKİ, 2024 yılı Ocak ayında, konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için Amasya, Çankırı, Aydın ve Bayburt’ta yeni konut projeleri başlattı.

TOKİ 2024’e hızlı başladı. Yeni konut projeleri için müjde ardı ardına geldi. Toplu Konut İdaresi’nin bu yeni projeleri, konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Projeler kapsamında inşa edilecek konutlar, uygun fiyatlı ve nitelikli olacak.

Çankırı’da TOKİ konut satışı var mı?

Çankırı projesi, Ağırpelitözü Mahallesi 2. Etap 1. Bölge’de hayata geçirilecek. Toplamda 475 konut, 8 işyeri ve 1 alışveriş merkezini içerecek olan proje için ihale tarihi 8 Ocak’ta saat 11.30 olarak belirlendi.

Bayburt’ta TOKİ konut satışı olacak mı?

Bayburt projesi, Demirözü Mahallesi Esentepe Mahallesi’nde 79 konut ve 3 ticaret merkezini içerecek şekilde planlandı. İhale tarihi 15 Ocak’ta saat 11.00 olarak belirlendi.

Amasya’da TOKİ konut satışı var mı?

Amasya projesi, Hamamözü ilçesine bağlı Hamit Kaplan Mahallesi 2. Etap’ta 186 konut ve 4 mağazalı bir alışveriş merkezini içerecek şekilde tasarlandı. Hamit Kaplan Mahallesi 2. Etap’ın ihale tarihi 15 Ocak’ta saat 14.00 olarak açıklandı.

Aydın’da TOKİ Kampanyası var mı?

Aydın’ın merkez ilçesi Buharkent’te, Merkez Mahallesinde hayata geçirilecek olan projede 268 yeni konut alanı ve 2 mağaza yer alacak. Buharkent’teki proje için altyapı ve çevre düzenleme işlerini içeren ihale, 23 Ocak’ta saat 14.30’da yapılacak.

TOKİ konut, arsa, iş yeri ihaleleri nereden takip edilir?

TOKİ kurasız, çekilişsiz açık artırma satışları konusunda bilgi sahibi olmak siteyenler bilgilere www.toki.gov.tr ve www.emlakmuzayede.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 ile 0 212 608 15 00 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.

TOKİ konutlarında peşinat ne kadar?

TOKİ’den alınacak konutlar için %25 peşinat 72 ay vade ile, iş yerleri için ise %25 peşinat 48 ay vade ile sahip olunabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz