20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriTOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı Kura Çekimi Ne Zaman ? TOKİ Konya Selçuklu...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı Kura Çekimi Ne Zaman ? TOKİ Konya Selçuklu Kura Sonuçları İsim Listesi 2020 !

TOKİ “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında bulunan Konya Selçuklu Ardıçlı projesi için kura çekimi gerçekleştirilecek.Hak sahipliği belirleme kura çekilişi 2 Mart 2020 tarihinde yapılacak.TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura töreni sonrası, isim listeleri TOKİ internet sitesinde açıklanacak.

Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesinde düzenlenecek olan TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesi için gerçekleştirilecek kura töreni 02 Mart 2020 tarihinde yapılacak. TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap projesinde 1717 konut bulunuyor.TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesinde bulunan 1717 konut, 2+1 nitelikli 1202 adet ve 3+1 nitelikli 515 adet konuttan oluşuyor.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı Kura Çekilişine Kimler Katılacak? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı Kura İsim Listesi 2020 !

TOKİ,Konya Selçuklu Ardıçlı projesi için başvurular arasında yaptığı değerlendirme sonuçlarını internet sitesinde açıkladı.TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesi için yapılacak olan hak sahipliği belirleme kura çekilişine katılacak isimler belirlendi.TOKİ inter sitesinde bu isimler açıklandı.Kura çekilişine kazanan isimleri aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/projeler/KonyaArdicli2.html

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı Kura Çekimi Ne Zaman ve Nerede Yapılacak?

TOKİ, Konya Selçuklu Ardıçlı hak sahipliği belirleme kura çekiliş töreni 2 Mart 2020 Pazartesi günü gerçekleşecek.Hak sahipliği belirleme kura çekiliş töreni saat 10:00’da Kongre ve Spor Merkezi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek.

Kura Sonuçlarını Nasıl Öğrenebilirim?

TOKİ,Konya Selçuklu Ardıçlı projesi için düzenlediği hak sahipliği kura törenleri sonrası isim listelerini açıklayacak.TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura töreni sonrası, isim listesi TOKİ sonuç sorgulama ekranından öğrenilecek.Açıklanan isim listelerinde isminizi aşağıda bulunan linkten öğrenebilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/projeler/KonyaArdicli2.html

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz