19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriTOKİ Karabük Belen Projesinde 765 Konut Kuralı Satışa Sunuldu

TOKİ Karabük Belen Projesinde 765 Konut Kuralı Satışa Sunuldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından,Karabük Belen’de inşaatı devam eden 1.144 konutluk projenin içinde yer alan 765 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu.

Karabük Belen Mahallesi 1144 adet konut projesi kapsamında yer alan konutlardan 2+1 nitelikli 503 konut kuralı satışa sunulmuştu. TOKİ tarafından projede bulunan 3+1 nitelikli 262 adet standart konut, satış şartlarına göre kuralı olarak satışa sunuldu.

TOKİ web sayfasında yapılan açıklamaya göre; Başvurular, Karabük İlindeki T.Halk Bankası A.Ş Şubeleri aracılığı ile 14-31 Ekim 2019 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Satışa sunulan 3+1 nitelikli 262 adet standart konutundan daha fazla sayıda başvuru olması halinde, 11 Kasım 2019 tarihinde noter huzurunda “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme” Kura çekilişi yapılacaktır. Kura çekiliş yeri ve adresi ayrıca, TOKİ’nin web sayfasında ilan edilecektir.

Ayrıca, proje kapsamında bulunan ve başvuru işlemleri tamamlanan Emekli Vatandaşlarımız ile Arsa Sahibi vatandaşlarımıza ilişkin olarak yapılması planlanan işlemler Web ilanında açıklanmıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz