24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaDiğerTOKİTOKİ Erzincan ve Ankara Bala Kura Çekilişi Canlı Yayın İzle ...

TOKİ Erzincan ve Ankara Bala Kura Çekilişi Canlı Yayın İzle 02/07/2020

TOKİ “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında bulunan TOKİ Erzincan ve Ankara Bala konutları kura çekimleri bugün (2 Temmuz 2020 Perşembe) yapılıyor.TOKİ Erzincan ve Ankara Bala konutları hak sahipliği belirleme kura çekimi internet üzerinden canlı yayınlanıyor.

TOKİ Erzincan konutları için hak sahipliği belirleme kura çekimi bugün (2 Temmuz 2020 Perşembe) saat 14.00’da yapılacak.TOKİ Erzincan konutları hak sahipliği belirleme kura çekimi noter huzurunda yapılacak ve internet üzerinde canlı yayınlanacak.

TOKİ Erzincan konutları projesinde 137 adet 2+1 ve 58 adet 3+1 nitelikli toplam 195 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzincan Kura Çekilişi Canlı Yayın İzle;

TOKİ Erzincan konutlarının saat 14.00’da başlayacak olan kura çekimini aşağıdaki linkten canlı yayını izleyebilirsiniz. Kura çekimi başlayınca TOKİ Erzincan kura çekimi canlı yayın linki haberimize eklenecektir.

https://www.pscp.tv/w/1LyxBazvazYJN

TOKİ Ankara Bala Kura Canlı Yayın İzle;

TOKİ Ankara Bala konutları için hak sahipliği belirleme kura çekimi bugün (2 Temmuz 2020 Perşembe) saat 15.00’da yapılacak.TOKİ Ankara Bala konutları hak sahipliği belirleme kura çekimi noter huzurunda yapılacak ve internet üzerinden canlı yayınlanacak.

TOKİ Ankara Bala konutları projesinde 140 adet 2+1 ve 60 adet 3+1 nitelikli toplam 200 konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Bala Kura Canlı Yayın İzle;

TOKİ Ankara Bala konutlarının saat 15.00’da başlayacak olan kura çekimini aşağıdaki linkten canlı yayını izleyebilirsiniz. Kura çekimi başlayınca TOKİ Ankara Bala kura çekimi canlı yayın linki haberimize eklenecektir.

https://www.pscp.tv/w/1dRKZZpWwrXKB

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz