24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriTOKİ Batman,Mardin ve Siirt Kura Sonuçları İsim Listesi

TOKİ Batman,Mardin ve Siirt Kura Sonuçları İsim Listesi

TOKİ 100 bin konut kapsamında bulunan Batman Merkez,Mardin Artuklu,Siirt Merkez ve Siirt Kurtalan konutları için bugün kura çekimi yapılıyor.

TOKİ Batman Merkez projesinde 129 adet 2+1 ve 55 adet 3+1 nitelikli toplam 184 konut için kura çekimi gerçekleştiriliyor.Kura çekimi bugün saat 10.00’da başladı.

TOKİ Batman Merkez Kura Sonuçları Tam İsim Listesi;
TOKİ tarafından bugün gerçekleştirilen Batman Merkez konutları hak sahipliği belirleme kura sonuçları TOKİ tarafından açıklandıktan sonra isim listesini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/projeler/BatmanMerkez.html

TOKİ Mardin Artuklu projesinde 262 adet 2+1 ve 138 adet 3+1 nitelikli toplam 400 konut bulunuyor.Kura çekimi bugün saat 12.00’da yapılacak.

TOKİ Mardin Artuklu Kura Sonuçları Tam İsim Listesi;
TOKİ tarafından bugün gerçekleştirilen Mardin Artuklu konutları hak sahipliği belirleme kura sonuçları TOKİ tarafından açıklandıktan sonra isim listesini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/projeler/MardinArtuklu.html

TOKİ Siirt Merkez projesinde 70 adet 2+1 ve 30 adet 3+1 nitelikli toplam 100 konut için kura çekimi gerçekleştiriliyor.Kura çekimi bugün saat 14.00’da yapılacak.

TOKİ Siirt Merkez Kura Sonuçları Tam İsim Listesi;
TOKİ tarafından bugün gerçekleştirilen Siirt Merkez konutları hak sahipliği belirleme kura sonuçları TOKİ tarafından açıklandıktan sonra isim listesini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/projeler/SiirtEvren.html

TOKİ Siirt Kurtalan projesinde 77 adet 2+1 ve 33 adet 3+1 nitelikli toplam 110 konut için kura çekimi gerçekleştiriliyor.Kura çekimi bugün saat 15.00’da yapılacak.

TOKİ Siirt Kurtalan Kura Sonuçları Tam İsim Listesi;
TOKİ tarafından bugün gerçekleştirilen Siirt Kurtalan konutları hak sahipliği belirleme kura sonuçları TOKİ tarafından açıklandıktan sonra isim listesini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/projeler/SiirtKurtalan.html

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz