28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriTOKİ 20 İlde 110 Arsayı Satışa Çıkardı

TOKİ 20 İlde 110 Arsayı Satışa Çıkardı

TOKİ 20 ilde 110 arsayı satışa çıkardı. Müzayede 8 Mart 2018 günü saat 13:30’da yapılacak…

TOKİ Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Hatay İstanbul, İzmir, Kayseri, Samsun, Sivas, Tekirdağ ve Van’da toplam 1 milyon 33 bin 562,99 metrekare büyüklüğünde 110 adet arsayı satışa çıkardı.

Konut, ticaret, sanayi, merkezi iş, çarşı, iş ve alışveriş merkezleri, turizm 2 konut alanı, rehabilitasyon merkezi, özel kreş, özel eğitim, özel sağlık, konut dışı kentsel çalışma, sosyal tesis, akaryakıt ve LPG istasyonu niteliğindeki arsaların muhammen bedeli yaklaşık 818 milyon TL olarak belirlendi.

Müzayede 8 Mart 2018 tarihinde (Perşembe günü), saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) canlı yayın yapılacak.

Satışa sunulan arsalardan bazıları şu şekilde;

İSTANBUL
Başakşehir konut, ticaret, özel sağlık tesisi, özel eğitim, konut dışı kentsel çalışma, akaryakıt tesis ile Üsküdar’da özel eğitim niteliğinde imarlı arsalar.

ANKARA
Çankaya, Sincan ve Kahramankazan’da konut, ticaret, Etimesgut, Gölbaşı, Pursaklar ve Yenimahale’de konut niteliğinde imarlı arsalar.

ESKİŞEHİR
Odunpazarı’nda konut, merkezi iş niteliğinde imarlı arsalar.

SATIŞ ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ

SATIŞ LİSTESİ İÇİN  TIKLAYINIZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz