2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriTK Elevator binalarda sürdürülebilirliğin geliştirilmesi adına EOX asansörünü kullanıma sunuyor

TK Elevator binalarda sürdürülebilirliğin geliştirilmesi adına EOX asansörünü kullanıma sunuyor

Şehirleri ve binaları daha akıllı ve yaşanılası yerler haline getirirken yenilikçi mobilite çözümleriyle de sürdürülebilir bir geleceğe yatırım yapan TK Elevator, dijitalliği doğasında taşıyan ve enerji tasarrufu sağlayan yeni asansörü EOX’i Avrupa’da satışa çıkardı.

Yüzde 100 yeşil elektrikle üretilen EOX; rejeneratif sürücü teknolojisi, yeni ekolojik modu ve optimize edilmiş ağırlığı sayesinde yüzde 28’e kadar daha az enerjiye ihtiyaç duyuyor. Microsoft ve NVIDIA gibi ortaklarla geliştirilen EOX, her gün kullandığımız asansörleri bir akıllı telefon kadar kolay güncellenebilen dijital bir cihaza dönüştürüyor.

TK Elevator, iyileştirilmiş enerji verimliliği ve gelişmiş kullanıcı deneyimleri sunan dijital çekirdekli yeni asansörü EOX’in lansmanını gerçekleştiriyor. EOX, Orta-yüksek ve yüksek binalarda kullanılan sürdürülebilirlik ve son teknoloji dijital özellikleri standart olarak kullanma imkanını düşük katlı konut binaları için mimarlara, mülk sahiplerine ve yolcularına sunuyor.

Gücünü Microsoft bulut altyapısından ve yüksek performanslı hızlandırılmış NVIDIA donanımlarından alan EOX, müşteri ihtiyaçlarına göre evrilme yeteneğini bünyesinde barındırıyor. Dijital genişleme için gerekli olan tüm bileşenlerin daha ilk günden sisteme dahil edildiği asansör; gelecekteki güçlendirmeler için ihtiyaç duyulabilecek saha ziyaretlerini en düşük seviyeye indiriyor. Aynı zamanda yolcular, paylaşımlı bisikletlerde ve elektrikli scotterlarda olduğu gibi mobil cihazlarını kullanarak EOX’e bağlanıp bir sonraki boş kabini
çağırabilecek, kabin içindeki yerleşik multimedya ekranındaki dinamik içerikleri izleyebilecek ve akıllı bakım özellikleri sayesinde iyileştirilmiş çalışma süresinden faydalanabilecekler.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan TK Elevator Avrupa ve Afrika CEO’su Inge Delobelle, “TK Elevator olarak hayata geçirdiğimiz EOX, müşterilerimize her geçen gün daha da artarak verdiğimiz değeri temsil ediyor. Bu sayede her gün kullandığımız asansörlere sürdürülebilirlik ve dijitalleşme gibi zenginlikler kazandırabiliyoruz.

Kentleşmenin her alanında sürdürülebilir çözümlere yönelik artan ihtiyaçlar göz önüne alındığında, EOX’in kentsel yapıların büyük çoğunluğunu oluşturan konut yapılarına büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz