24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriTicaret Bakanlığı’ndan, Asansör Endüstrisine Alım Heyeti Desteği

Ticaret Bakanlığı’ndan, Asansör Endüstrisine Alım Heyeti Desteği

Dünyanın iki büyük asansör fuarından biri olan 17. Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’nda Ticaret Bakanlığı’nın koordinatörlüğünde Alım Heyeti Organizasyonu düzenlenecek. Yurt içi ve yurt dışından toplam 400 katılımcı firmanın, asansör endüstrisinin geleceğine yön veren yeniliklerini sergileyeceği büyük buluşma, Bakanlığın da desteği sayesinde binlerce satın almacıya ev sahipliği yapacak. 10 -13 Mart’taki fuarda, 500 milyon dolarlık bir ticaret hacmi hedefleniyor.

Tarsus Turkey Fuarcılık tarafından AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle bu yıl 17.’si düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul, dünyanın dört bir yanından 30 bin iş insanını ağırlayacak. Ticaret Bakanlığı’nın Alım Heyeti desteği verdiği fuar, Overseas Buyer isimli yurt dışı satın alma programının da katkısıyla dört gün boyunca sektörünün ihracat üssü olmaya hazırlanıyor.

Küresel asansör sanayinin tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan organizasyonda, konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar tüm yeni makine, ekipman ve teknolojiler bir arada sergilenecek.

Toplam 60 bin metrekare alan ve 8 salonda düzenlenecek Asansör İstanbul 2022 hakkında detaylı bilgi için www.asansoristanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz