17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriTHE LIFECO WELL-BEING ile yeni nesil tatil konsepti!

THE LIFECO WELL-BEING ile yeni nesil tatil konsepti!

Tatil yaparken yaşlanma saatini tersine çevir…

Dünyada yükselen trend haline gelen “well-being” konseptinin ve sağlıklı yaşam oteli anlayışının, uluslararası tecrübesi ile Türkiye’de hizmet veren markası The LifeCo; yaşam tarzı alışkanlıklarını gözden geçirerek kaliteli bir hayatın kapılarını aralamak isteyenleri eşsiz bir doğa içinde farklı bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

Açık büfe her şey dahil tatil konseptinin geride kaldığı şu günlerde, Avrupa ve Amerika’da popülerlik kazanarak dünya genelinde hızla yayılan bu “yeni nesil tatil anlayışı”; The LifeCo’nun Türkiye’de Bodrum ve Antalya, Tayland’da Phuket’teki well-being otellerinde yeni bir yaşam reçetesi sunan programlar ile misafirlerini ağırlıyor. Kişinin kendine ve hayatına yatırımı niteliğindeki, kısa sürede etkin sonuç alınabilen programlar; her sene Kate Moss’tan, Woody Harrelson’a, Naomi Campbell’a kadar birbirinden önemli isim tarafından uygulanıyor. The LifeCo; Hollywood yıldızlarının yanı sıra Türk cemiyet hayatından ve iş dünyasından da birçok önemli ismin yenilenmek üzere en çok tercih ettiği well-being oteli olarak biliniyor.

The LifeCo’da günümüz modern yaşam koşullarının beraberinde getirdiği olumsuz etkiler; maruz kalınan kirli hava, stres, hareketsizlik, tüketilen işlenmiş gıdalar ve daha birçok sebeple vücutta biriken toksinlerden en etkili şekilde arınabilmek için özel olarak geliştirilmiş; kişinin bedensel olarak temizlenirken, ruhsal ve zihinsel olarak da yenileyebileceği programlar sunuluyor.

Kişinin kendini dinlerken huzur bulacağı aynı zamanda yaşlanma saatini tersine çevirirken well-aging terapileri ile gençleşeceği bu tatil konseptinde; daha zinde, formda ve arınarak yenilenmiş bir beden ile birlikte masajdan, cilt bakımına, inceltici vücut uygulamalarından, anti-aging terapilere birçok keyifli bakım ve zihnin rahatlamasını ve odaklanmasını sağlayan yoga, mindfulness (farkındalık) programları gibi aktiviteler bulunuyor. Yeni trend tatil konsepti; sağlığına önem veren herkes tarafından tercih ediliyor.

The LifeCo’nun kurucusu Ersin Pamuksüzer; “Yaşadığımız sürece iç ve dış etmenler sebebiyle kirlenmeye açığız ve kirlendikçe biriken toksinler hızla yaşlanmamıza, mutsuzlaşmamıza ve hayatımızın zorlaşmasına sebep oluyor. Oysa düzenli arınmak, toksin biriktirmemek, hayatımızı zaaflarımızın elinden kurtarmak, bizlere yaşsız olmayı vadediyor. Yaşsız olmak; yetmiş yaşında da koşarak merdiven çıkabilmek, sevmek, sevişmek, hayattan tat almak demek ve en iyi reçete kendimize yazdığımızdır.” sözleri ile sağlıklı yaşam felsefesinin özünü dile getiriyor.

Merkezlerinde misafirlerine çok özel bir “sağlıklı bir yaşam” reçetesi sunan The LifeCo; Holistik (bütünsel) sağlık yaklaşımı ile; detoks/arınma, kilo kontrol, get-fit & healthy, anti-aging, karaciğer temizliği gibi programların yanı sıra daha problem odaklı; diyabet, kalp damar hastalıkları, kronik hastalıklarda iyileşme gibi programlar da uyguluyor. The LifeCo’nun well-being ve detoks programlarının yanı sıra özel klinik binası ve uzman bir ekip eşliğinde hizmet verdiği “onkoloji” kliniği, Tayland Phuket’teki merkezinde, dünyanın her köşesinden kanser hastasını iyileştirmek veya tedavi sonrasında vücudundaki biriken toksinlerden arındırmak adına hizmet veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz