29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriThe Bodrum Edition'a Ödül Yağdı

The Bodrum Edition’a Ödül Yağdı

The Bodrum EDITION, 2019’da “En Lüks Düğün Destinasyonu Global Ödülü”, “Türkiye’nin En Lüks Düğün Oteli” ödülü ve “En İyi Düğün Mutfağı Global Ödülü”nün sahibi oldu.

The Bodrum EDITION, 2019’da seyahat ve konaklama sektörünün en prestijli ödül organizasyonları tarafından verilen ödüllerin sahibi oldu. Finlandiya’da dünyanın dört bir yanından gelen 300’den fazla misafirin katılımıyla gerçekleşen ve dünya standartlarında hizmet veren kuruluşlar tarafından tanınan World Luxury Hotel Awards’da The Bodrum EDITION, “En Lüks Düğün Destinasyonu Global Ödülü”nün sahibi oldu. The Bodrum EDITION, Kuala Lumpur’da düzenlenen Haute Grandeur Global Ödülleri’nde ise “Türkiye’nin En İyi Düğün Oteli” unvanını elde etti. Otelin imza restoranı BRAVA da, “En İyi Düğün Mutfağı Global Ödülü”ne layık görüldü.
The Bodrum EDITION Genel Müdürü Marc Matar, “Doğa güzelliklerini eşsiz mutfağıyla birleştiren ve hizmette çok özel bir deneyim sunan The Bodrum EDITION kısa sürede misafirlerimizin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Seyahat ve konaklama alanında dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından böylesine önemli ödüllerle anılmak, bizim için tarif edilemez bir mutluluk oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz