19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonTekzen'de Koltukları Yenilemenin Tam Zamanı !

Tekzen’de Koltukları Yenilemenin Tam Zamanı !

Türkiye’nin en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, internet mağazasına özel koltuk kategorisinde düşen KDV indirimi ile birlikte ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor.

Yeni ev telaşında olanlar, eskimiş eşyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeniliğe ihtiyaç duyanlar için düşen kdv indirimi büyük bir fırsat. Rahat ve şık bir koltuk takımı ile evinize yeni bir sitil kazandırabilirsiniz. Tekzen, koltuk kategorisinde KDV indirimi ile birlikte birbirinden zevkli ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuyor. www.tekzen.com.tr’de geçerli olan kampanya kapsamında tüketiciler KDV indirimi yanı sıra bedava kargo hizmetinden de faydalanabiliyor.

Kampanya kapsamında; Belletto Dublin Bazalı Köşe Koltuk Takımı 1499 TL yerine 1119 TL, Belletto Lizbon Bazalı Kanepe 999TL yerine 849 TL, Belletto Opera Köşe Takımı 5499 TL yerine 4699 TL, Belletto Lilya Köşe Koltuk Takımı 4999 TL yerine 3999 TL fiyatları üzerinden satışa sunuluyor.

Tekzen’in online satış kanalı www.tekzen.com.tr’de mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, elektrik ve aydınlatma ürünlerinden ev dekorasyon ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar pek çok kategoride tam 200 bin çeşit ürün en hızlı, en güvenilir yoldan Türkiye’nin her noktasına ulaştırılıyor. Dijital pazarlamada yeni trendleri takip eden Tekzen, mobil web sitesi, Android, IOS uyumlu aplikasyonları ve satış sonrası destek hizmetleri veren 444 85 96 çağrı merkeziyle müşterilerine her kanalda maksimum müşteri memnuniyeti yaşatmak için çalışıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz