27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel ProjelerTek-Art İnşaat'tan Sefaköy'e Karma Proje

Tek-Art İnşaat’tan Sefaköy’e Karma Proje

Tek-Art İnşaat Sefaköy’de yeni bir projeye hazırlanıyor. Dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında projenin fizibilite çalışması için yetkilendirme yapıldı…

Trabzon ve İstanbul’da birçok projeye imza atan Tek-Art İnşaat İstanbul Sefaköy’de yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor.

Tek-Art İnşaat Halkalı Caddesi No: 245 Sefaköy-Küçükçekmece adresinde yer alan 37 bin 338 metrekarelik arsa üzerinde otel, konut ve ticari alandan meydana gelen konsept bir proje planlıyor.

Dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında konsept proje, alternatif iş modelleri ve fizibilite çalışmaları için Tek-Art Makina Hafriyat ve Taahhüt A.Ş. yetkilendirildi.

Şirket tarafından KAP’a yapılan açıklama şu şekilde;

“TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ ünvanlı 237750 ticaret sicil no.lu şirketimizin Yönetim Kurulu Toplantısı Soner YILMAZ Başkanlığında toplandı.

Şirketimizin aktifinde Halkalı Cad. N 245 Sefaköy – Küçükçekmece /İSTANBUL adresinde bulunan 37.338 m2’lik arsamız üzerinde konsept proje (Otel, Konut, Ticari Alan), alternatif iş modelleri ve fizibilite çalışmaları yapılması için Tek-Art Makina Hafriyat ve Taahhüt A.Ş.’nin yetkilendirilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.”

Maide KARADAĞ YAKOVİDİS/Emlakmetrekare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz