2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriTaş Yapı Etiler otel projesi için ÇED gerekli değildir kararı!

Taş Yapı Etiler otel projesi için ÇED gerekli değildir kararı!

Taş Yapı tarafından hayata geçirilen ve Beşiktaş Etiler’de inşa edilmeye hazırlanan Taş Yapı Etiler otel projesi için ÇED gerekli değildir kararı…
Taş Yapı tarafından hayata geçirilen ve Beşiktaş Etiler’de inşa edilmeye hazırlanan Taş Yapı Etiler otel projesi için ÇED gerekli değildir kararı yayınlandı.

39 milyon 510 bin 860 TL yatırımla inşa edilemsi planlanan otel 7 katlı tek bloktan oluşuyor. Otel 280 odaı olarak konumlandırılıyor. Temelinin Mart ayında atılması planlanan Taş Yapı otel projesinde 3 bin 182 metrekare arsa alanı bulunuyor ve arsa Taş Yapı’ya ait.
Taş Yapı Etiler otel projesinde açık ve kapalı havuz, kahvaltı salonu, cafe, çok amaçlı salon, sauna, hamam, fitnes, kuaför, yemekhane, ofis, dükkan, otopark ve idari birimler yer alıyor.
İşte o ilan;

İSTANBUL ili BESIKTAS, ilcesi Etiler Mahallesi, Toprakkale Sokak, (12 pafta, 1545 Ada, 317 parsel) mevkiindeki TAŞ YAPI İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan 280 ODALI OTEL PROJESİ projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan dosyayı PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği’nin 17. maddesi gereğince 280 ODALI OTEL PROJESİ projesi’ne Valiliğimizce “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilmiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz