28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriTahincioğlu’ndan İki Yeni Atama

Tahincioğlu’ndan İki Yeni Atama

Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biri olan Tahincioğlu, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kurduğu Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim A.Ş ve Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş’ye iki önemli atama gerçekleştirdi.

Hayata geçirdiği ayrıcalıklı projelerle yatırımcılara farklı alternatifler sunan Tahincioğlu, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacı ile kurduğu iki yeni şirketine iki yeni atama gerçekleştirdi.

Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim A.Ş Genel Müdürlüğüne Niyazi Eyilikbilir,

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş Genel Müdürlüğüne ise Aykut Celep atandı.Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Niyazi Eyilikbilir oldu.
Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı Eğitim Bölümü mezunu olan Niyazi Eyilikbilir, kariyerine 2007 yılında Soyak Holding’te başladı. Soyak’ta Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri, Kalite Yönetim Sistemleri Takım Liderliği ve Tesis Yönetim Hizmetleri Takım Lideriği görevlerini yaklaşık 9 yıl boyunca yürüten Eyilikbilir, görev aldığı süre boyunca yaklaşık 10 bin konut teslim etti ve site yönetimlerinde yer aldı.

2015 yılında Tahincioğlu Gayrimenkul’de Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü görevine başladı. 2018’de Tahincioğlu Gayrimenkul şirketinde Müşteri Hizmetleri Direktörlüğüne atanan Eyilikbilir, bu pozisyonda; 3 ofis kule ve 5 konut projesi ile 2 binden fazla bağımsız bölümün teslim süreçleri ve teslim organizasyonlarının yönetimi, teslim edilen bağımsız bölümlerin tapu süreçlerinin yönetimi, 12 projede 20 binden fazla müşterinin teslim öncesi ve sonrası ilişki yönetimi, çağrı merkezi ve çağrı yönetimi, geçici yönetim kurullarının oluşturulması, işletilmesi ve yönetim süreçlerine başkanlık yaptı.

Eyilikbilir, Soyak Müşteri Hizmetleri Gelişim Projesi ile 2009 İstanbul Çağrı Merkezi Ödüllerinde Soyak İç Müşteri Ödülü ve Tahincioğlu Gayrimenkul’de 2018 Sign of The City Awards’ta Nidapark Seyrantepe Projesi ile En İyi Gayrimenkul Tesis Yönetimi Projesi Ödülü’nün sahibi oldu.

Niyazi Eyilikbilir, Eylül 2020 itibarıyla Tahincioğlu Yönetim ve Hizmet Şirketi Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürlüğüne Aykut Celep atandı.
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Aykut Celep, uzun yıllar boyunca optik sektöründe ithalatçılık görevini yürüttü. 2000’li yılların başına kadar optik sektöründe büyük başarılara imza atan Aykut Celep, daha sonra ilgi alanı olan gayrimenkul sektörüne geçiş yaparak profesyonel olarak hizmet vermeye başladı. Uzun yıllar Remax Taksim Merkez ofisinin sahibi olan Celep, gayrimenkul sektörüne sağladığı katmadeğer ve imza attığı başarılar ile birçok ödüle layık görüldü ve 17 yıl boyunca önemli projelere imza attı.
Aykut Celep, 2020 Eylül itibarı ile deneyimini Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinde aktarmaya devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz