19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarTahincioğlu, Nidapark Küçükyalı Projesinde Kredi Oranı 0,59'a Düştü !

Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı Projesinde Kredi Oranı 0,59’a Düştü !

Tahincioğlu,Nidapark Küçükyalı projesinde konut kredisi oranlarını 0,59’a düşürdü.

Emlak Konut ve Tahincioğlu İnşaat tarafından ortak gerçekleştirilen Nidapark Küçükyalı projesinde 120 ay 0,59 vade farkından ve %15 indirimden yararlanma imkanı sunuluyor. Nidapark Küçükyalı projesinde konutlar 2020 Haziran’dan itibaren teslim edilmeye başlanacak.

Nidapark Küçükyalı projesi 5 etapdan oluşuyor.Projede 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.Ayrıca 5. etap olan Nidakule Küçükyalı’da 4 ofis kulesi bulunuyor.

Kınalı Küçükyalı Etabı;
3 bloktan oluşan Nidapark Küçükyalı Kınalı etabında; 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşan 296 daire yer alıyor. Etabın içinde kendi fitness salonu, sosyal tesisler, açık havuz, güneşlenme terasları ve kafeterya bulunuyor. Yürüyüş ve koşu yolları, dekoratif havuzlar ve peyzaj düzenlemeleri var.

Burgaz Küçükyalı Etabı;
Nidapark Küçükyalı Burgaz’da 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle 328 daire 4 konut bloğunda yer alıyor. Yürüyüş ve koşu yolları, fitness salonu, açık havuz ve güneşlenme terasları, dekoratif havuzlar, kafeterya ve özenli peyzaj ferahlık ve ayrıcalık sunuyor.

Heybeli Küçükyalı Etabı;
Alışveriş caddesi üzerinde bulunan Heybeli etabı, 2+1 ve 1+1 seçenekleriyle toplam 207 daireye ulaşıyor. Projenin terasında yer alan açık havuz ve özel spor alanları büyük beğeni topluyor. Heybeli etabına özel rezidans hizmetleri, günlük hayatta size yardımcı oluyor, sizin için zaman ve ayrıcalık yaratıyor.

Sedef Küçükyalı Etabı;
2 bloktan oluşan Nidapark Küçükyalı Sedef etabında 1+1 ve 2+1 seçenekleriyle toplam 329 daire yer alıyor. Etaba özel planlanmış sosyal tesisler, açık havuz, güneşlenme terasları, fitness salonu ve kafeterya, yaşam standartlarını yukarı çekiyor ve etabın çekiciliğini artırıyor.

Nidakule Küçükyalı Etabı;
Nidakule Küçükyalı etabı 4 ofis kulesi, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına karşı çalışma ayrıcalığı sunuyor. Yüksek nitelikli ofis standartlarına uygun olarak tasarlanan ve kurgulanan kuleler, karma projenin içinde yer alarak, çalışma alanlarıyla yaşam alanlarını bir araya getiriyor. Küçükyalı metro istasyonu ve Bostancı vapur iskelesi, ofislerin ulaşılabilirliğini artırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz