15 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriTahincioğlu Nidapark Bomonti'de yüzde 5 peşinat avantajı!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti’de yüzde 5 peşinat avantajı!

Tahincioğlu Gayrimenkul şehrin tam merkezi lokasyonu olan Şişli Bomonti’de yeni bir projeye imza atıyor.

 

Bugüne kadar bir çok markalı konut projesi geliştiren Tahincioğlu Gayrimenkul şehrin tam merkezi lokasyonu olan Şişli Bomonti’de yeni bir projeye imza atıyor. 250 milyon dolar yatırımla hayata geçirilmeye hazırlanan Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesi için bugün bir lansman düzenlendi. Gerçekleştirilen lansmana Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ve Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alparslan Çalım katıldı.

İstanbul’un en gözde semtlerinden Bomonti’de yükselecek olan projede Nidapark Bomonti Teras, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Meydan, Nidapark Bomonti Suit olmak üzere 5 bölüm bulunuyor.

İçinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar bir çok konut tipinin yer aldığı Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesinde konut büyüklükleri 67 metrekareden başlıyor.

İçinde bir çok sosyal olanak bulunan Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesi Leed Gold Sertifikası adayı.

 

Yüzde 5 peşinat avantajı

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan projede banka kredisi ile ya da firma bünyesindeki çeşitli avantajlardan yararlanabilirsiniz. Projede yüzde 5 peşinat ödedikten sonra 2 ara ödeme yapılıp, yüzde 80’ini 60 ay 0 faiz ya da 120 ay yüzde 0,45 faiz oranı ile konut satın alabiliyorsunuz.

 

‘Doğru bölgede doğru proje önemli’

Yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini açıklayan Özcan Tahincioğlu tüketici nezdinde başarılı projelere imza atmaya önem verdiklerini söyledi. Doğru bölgede doğru projeyi konumlandırmak gerektiğini belirten Tahincioğlu, bölgenin talebine uygun projeler geliştirilmesi gerektiğini savundu.

 

‘151 konut ön talep döneminde satıldı’

599 konut, 60 ofis ve 18 mağazadan oluşan Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesinde yaklaşık olarak 151 konutun satışı ön talep döneminde yapıldı.

Hafriyat çalışmalarının bitmek üzere olduğunu vurgulayan Tahincioğlu, projenin temel atma aşamasında olduğunu belirtti.

 

3. Palladium AVM Kayaşehir’e geliyor

Kayaşehir projesinin içinee 3. Palladium AVM’nin geleceğini duyuran Tahincioğlu, AVM’nin inşaatının devam ettiğini ve 2019 yılında açılması planlandığını belirtti.

 

Yıl sonuna 2 proje daha geliyor

İstinye projesi ve Kağıthane projesinin 2017 yılı içinde satışa çıkacağını belirten Tahincioğlu İstinye projesinin yaklaşık 1,5 ay sonra satışlarının başlayacağını ve Kağıthane projesinin de yıl sonuna yetişeceğini belirtti.

 

‘Sektörde kaotik bir durum beklemiyorum’

Tahincioğlu ‘Konut piyasasında güçlü geliştirici firmalarımızın olması, bunları güzel kampanyalarla satışlarını desteklemesi nedeni ile bu süreçten de başarılı çıkacaklarına inanıyorum. Ben kaotik bir durum beklemiyorum. Bu zor dönemleri de iyi bir şekilde atlatacağımızı düşünüyorum’ dedi.

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz