4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriSur Yapı Projelerinin Ticari Birimleri Satışta

Sur Yapı Projelerinin Ticari Birimleri Satışta

Sur Yapı’nın 17 projesinde yer alan 321 ticari ünite satışa çıkıyor. Ticari birimlerin fiyatları 180 bin TL’den başlangıç gösteriyor…

Sur Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasında 10, Avrupa yakasında 7 projede yer alan ticari birimleri satışa çıktı. 17 farklı projede toplam 321 ticari ünitenin büyüklükleri 11 metrekare ile 2 bin 520 metrekare arasında değişiyor.

Anadolu Yakası’nda Sancaktepe’de Muhit ve Lavender, Koşuyolu’nda Excellence, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Maltepe’de Yeşilmavi, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri, İlkbahar ve İdilia, Çekmeköy’de Tilia; Avrupa Yakası’nda ise Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Ispartakule’de Bahçeyaka, Eyüp’te Axis İstanbul Ofis, Güneşli’de Corridor ve Mirage, Sultangazi’de Vitrin projelerindeki ticari alanlar kampanyalı fiyatları ile avantaj sağlıyor.

Sur Yapı dükkan fiyatları KDV dahil 180 bin TL’den başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 10 indirim sonrasında ise 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanı sunuluyor. Lansmanı çok yakın bir tarihte yapılan Topkapı Evleri ve Tempo City projelerinde ise 36 ay 0 faiz fırsatı bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz