25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerAVM HaberleriSur Yapı Metrogarden’da ara tatil etkinlikleri başlıyor

Sur Yapı Metrogarden’da ara tatil etkinlikleri başlıyor

Sur Yapı Metrogarden’ın minik ziyaretçileri, bu ara tatilde de doyasıya eğlenecek. Çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin yanı sıra sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek. Kaptan Pengu ve Ege ile Gaga da bu ara tatilde Sur Yapı Metrogarden’da olacak.

Sur Yapı Metrogarden AVM, küçük misafirlerini ara tatilde birbirinden eğlenceli etkinliklerle ağırlayacak. Sur Yapı Metrogarden, 12-13 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Robatik Kodlama, Satranç ve Web 2.O atölyeleriyle çocukların el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak. Küçük gruplara yönelik maske yapımı, figürlü boya çalışmaları, deney atölyelerine katılan minikler ise yüz boyama etkililiğinin ardından hediye balonlarıyla evlerine dönecek. Sur Yapı Metrogarden’ın zemin katında 14.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek atölyelere, 4-13 yaş aralığındaki çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

Mini Survivor

Sur Yapı Metrogarden’ın küçük ziyaretçileri 16 Kasım’da ise Mini Survivor yarışmasına katılarak hem eğlenecek hem sürpriz hediyeler kazanacak. MACFit iş birliğiyle düzenlenen yarışma, 14.00-16.00 saatleri arasında AVM’nin -1’inci katındaki etkinlik alanında gerçekleştirilecek.

Kaptan Pengu ve Ege ile Gaga

Minikler, 19 Kasım’da Kaptan Pengu ve Arkadaşları, 20 Kasım’da Ege ile Gaga müzikli oyunuyla doyasıya eğlenecek. TRT çocuk, Okyanus Koleji iş birliğiyle 13.30-17.00 saatleri arasında AVM’nin -1’inci katındaki etkinlik alanında izlenebilecek olan müzikli oyunlara katılım ücretsiz olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz