4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerAVM HaberleriSur Yapı Marka AVM 1 Haziran'da Açılıyor

Sur Yapı Marka AVM 1 Haziran’da Açılıyor

Sur Yapı tarafından Bursa Nilüfer’de hayata geçirilen Marka AVM 1 Haziran saat 12:00’da kapılarını açıyor…

650 milyon dolarlıık yatırımla Bursa Nilüfer’de hayata geçirilen Marka projesinin alışveriş merkezi, 1 Haziran’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

75 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sur Yapı Marka AVM’de 250 adet mağaza, 35 kafe ve restoran ile bin 400 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı bulunuyır.

Sur Yapı ile Ekart Gayrimenkul’ün ortak yatırımı olan Sur Yapı Marka AVM’de kiralama, uzun dönemli yönetimi ve konsept optimizasyonunu ECE Türkiye tarafından yapılıyor.

Sur Yapı Marka AVM Mağazaları
Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Zara Home, Oysho, Benetton, Beymen Club, Calzedonia, Damat, DeFacto, Derimod, Divarese, Elle, Greyder, Guess, Intimissimi, Lacoste, LCWaikiki, Mavi, Network, Adidas, Hummel, Intersport, Lescon, Nike, Reebok ve Skechers, Decathlon, Euphoria Artis, Timberland, North Face, Napapijri, O Bag, Sunglass Hut, Colombia, Lokum Atölyesi, Migros, Boyner, Joypark, Cinemaximum, Big Chef’s, Mado, Tavuk Dünyası, Starbucks, Burger King, Arby’s, Popeyes, KFC ve Bi Pideli Köfte.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz