12 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriSur Yapı Maltepe Projesi Yeşil Mavi Adıyla Yükselecek

Sur Yapı Maltepe Projesi Yeşil Mavi Adıyla Yükselecek

Sur Yapı Yeşil Mavi projesinde ön satışlar devam ediyor. 240 aya kadar vade imkanı sunulan Sur Yapı Yeşil Mavi fiyatları 454 bin TL’den başlıyor…

Sur Yapı’nın Maltepe Başıbüyük mahallesinde hayata geçireceği projenin adı Yeşil Mavi oldu. 45 milyon TL yatırımla yaşama geçirilen Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe projesi 21 bin 800 metrekare alanda inşa ediliyor.

15 ve 18 katlı 5 blok halinde yükselen Sur Yapı Yeşil Mavi projesi 330 konut ve 5 ticari birimden meydana geliyor. Proje Nish Adalar ve Kiptaş Adatepe sitesine komşu olarak yükseliyor.

Sur Yapı Yeşil Mavi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 63 ila 244 metrekare arasında değişiyor.

Panoramik deniz manzarası ve Kayışdağı Ormanı manzarasına hakim olan Sur Yapı Yeşil Mavi projesinde ön satışlar başladı. Sur Yapı’nın Koşuyolu ofisinden detaylı bilgi alınabiliyor.

Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyatları 454 bin TL’den başlayarak 1 milyon 641 bin TL’ye kadar yükseliyor. 60 ay vade farksız ödeme imkanının sunulduğu projede 240 aya kadar taksitlendirilebiliyor.

Teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanan Sur Yapı Yeşil Mavi projesinde;
– Çocuk oyun alanları
– Fitness center
– Yüzme havuzu
– Sauna
– Türk Hamamı
– Yürüyüş yolları
– Spor sahaları
– Otopark
– Güvenlik gibi imkanlar yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz