29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarSur Yapı Excellence Koşuyolu Fiyatları

Sur Yapı Excellence Koşuyolu Fiyatları

Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde satışlar başladı. 30 ay sonra teslim edilmesi planlanan Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde 240 ay taksitle ev sahibi olunabiliyor…

İstanbul Anadolu yakasının en nezih semtlerinden Koşuyolu’nda hayata geçirilen Excellence projesi Sur Yapı imzası yaşıyor. 700 milyon yatırımla inşa edilen proje 57 bin 700 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kız Kulesi, Haydarpaşa, Adalar, Tarihi Yarımada ve şehir manzarasına hakim bir noktada yer alan Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesi 184 adet konut ve 27 adet ticari birimden meydana geliyor.

Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde 204 ila 381 metrekare arasında değişen 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri ile 57 ila 156 metrekare arasında değişen home ofisler yer alıyor.

Sur Yapı Excellence Koşuyolu Fiyatları
Sur Yapı Excellence Koşuyolu fiyatları ortalama metrekare bazında 15 bin TL’den başlıyor. Projede home ofislerin fiyatları ise 900 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Tamamı peşin ödemelerde indirim uygulanan Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde 60 ay vade farksız, 120 ay yüzde 0.45 faizle taksitlendirilebiliyor. Projede alternatif ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Teslimlerin 30 ayda yapılması planlanan Sur Yapı Excellence projesinde;
– Fitness center
– Yüzme havuzu
– Sauna
– Hamam
– Mağazalar
– Cafe ve restoran
– Otopark
– Güvenlik gibi imkanlar bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz