3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarSur Yapı Aynen Öyle Kampanyası İçin Son Gün 24 Haziran

Sur Yapı Aynen Öyle Kampanyası İçin Son Gün 24 Haziran

Sur Yapı’nın 14 projesinde başlattığı “Aynen Öyle” kampanyası 24 Haziran’da sona eriyor…

Sur Yapı’nın 10 Mayıs’ta başlattığı “Aynen Öyle” kampanyası devam ediyor. Sur Yapı’nın 14 projesini kapsayan kampanya 24 Haziran’da sona eriyor.

Sancaktepe’de Lavender, Sultanbeyli’de İlkbahar 1-2 ve Gölbahçe Evleri, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Koşuyolu’nda Excellence, Maltepe’de Yeşilmavi, Eyüp’te Axis Ofis, Ispartakule’de Bahçeyaka, Güneşli’de Mirage Rezidans, Kağıthane’de Tempo City, Topkapı’da Topkapı Evleri ve Bursa Nilüfer’de Marka Rezidans projeleri kapsayan kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Kampanyada ayrıca 120 ay 0,45 vade seçeneği de bulunuyor.

Kampanyanın gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirten Sur Yapı Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener; “Aynen Öyle kampanyamızda yılın süper star kampanyası iddiasıyla yola çıkmıştık. Kampanya kapsamında 107 milyon TL’lik konut satışı gerçekleştirdik. Özellikle sıfır peşinat, sıfır faiz ve 120 aya varan vadelerle konut alıcıları tasarruflarına dokunmadan rahat ödeme koşullarıyla lüks projelerimizden ev sahibi olma fırsatı buldu. Kampanyamıza ilgi gösteren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kampanyamız 24 Haziran tarihine kadar devam ediyor” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz