20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarSkyland İstanbul’dan Bir Yıl Kira Garantili Kampanya

Skyland İstanbul’dan Bir Yıl Kira Garantili Kampanya

Eroğlu Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Skyland projesinden rezidans daire alanlara 1 yıl kira garantisi ve 12 ay ödemesiz, 0,64 faizli 180 aya varan vadelerle yeni kampanya başladı.

1 yıl kira garantisi
Eroğlu Gayrimenkul, kamu bankaları tarafından başlatılan konut kampanyası seferberliğine Skyland İstanbul ile katılıyor. Sıfır peşinat ve 180 aya kadar 0,64 faiz oranı ile ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyadan faydalanan yatırımcılar, ilk 12 ay hiçbir ödeme yapmayacak. Skyland İstanbul rezidansları, cazip fiyat avantajlarının yanı sıra 1 yıl kira garantisi de sunuyor.

Eroğlu Gayrimenkul, yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’dan rezidans sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Mimari niteliği ve sunduğu hizmetlerle öne çıkan Skyland İstanbul, konut kampanyası seferberliğinin en gözde yatırım seçenekleri arasında yer alıyor.

1 yıl kira garantisi elde edecek
Kamu bankalarından 0,64 faiz oranıyla 180 aya varan vade seçenekleri sunan kampanya, Skyland İstanbul rezidanslarını “0” peşinat ve %20 indirim fırsatıyla yeni sahipleriyle buluşturacak. Geleceğin yatırımı Skyland İstanbul’dan konut sahibi olanlar ilk 12 ay hiçbir ödeme yapmayacak ve bu prestijli projeden 1 yıl kira garantisi elde edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz