1 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriSinpaş'tan 45. yıl kampanyası!

Sinpaş’tan 45. yıl kampanyası!

45 yıldır konut sektöründe faliyet gösteren Sinpaş kampanyasının detaylarını anlattı…

Sinpaş kampanyasının detaylarını anlattı. ‘5 yıl vade ile evinizi 5 dakikada alın’ sloganı ile yola çıkan ve 45 yıldır konut sektöründe faliyet gösteren Sinpaş kampanya detaylarını açıklamak için bugün bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve
Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer katıldı.

Türkiye’de ilk konut pazarlama fikrinin öncüsü Sinpaş, 45 yıllık istikrarlı duruşunu sürdürmeye devam ediyor. Sinpaş projelerinde gerçekleştirdiği farklı tasarım yaklaşımı ve tecrübesiyle güven veren marka konumlamasını, 45. yılında da sürdürmeye devam edecek.

Türkiye’de çok sayıda markalı konut ve ticari projeye imza atan Sinpaş, liderlik ettiği gayrimenkul sektöründe tecrübesiyle 45’inci yılını dolduruyor.

Sinpaş, 45 yıla özel hazırlanan reklam filmiyle istikrarlı, güven veren yapısını müşterilerin gözündeki algıyla anlattı. Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Köklü bir geçmişe ve uzmanlığa sahip olan ve sektörde pek çok ilki gerçekleştiren Sinpaş, 45 yılın verdiği güven ve tecrübeyle müşterisine 5 dakikada ev alma kararı verdirtecek kadar güçlü bir markadır” dedi.

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ise şunları söyledi: ” Gerek konut ihtiyacı olanları gerekse yatırımcıların profilini iyi bilen; onları yakından izleyen ve zaman içindeki değişimlerin profilini yakından gözlemleyen bir şirketiz. Bu sebeple ilk günden beri geliştirdiğimiz projeler bugün bile hala değerlerini koruyor. İngiltere merkezli bağımsız bir marka değerlendirme kuruluşu olan Superbrands International’ın Niealsen’e yaptırdığı süper markalar Türkiye araştırmasında 4986 marka arasından 4 yıl üst üste ‘Süper Marka’ seçilmemiz bize müthiş bir destek ve heyecan sağlıyor. Her zaman bizi tercih edenleri dinledik ve samimi tavrımızla yaklaştık. Süper Marka seçilmemizin temelinde yenilikçi vizyonumuz bulunuyor.” 45+5 kampanyalarına da değinen Gacamer, “Bu kampanya fikri nereden doğdu? Kısa bir hikayesi var aslında, Pablo Picasso’nun 40 artı 5 dakika tecrübe hikayesini bilenleriniz vardır. Picasso’nun hikayesinden ilham aldık. Picasso bir restoranda otururken garson onu tanır ve ona bir kağıt uzatıp üzerine bir resim çizmesini ister. Picasso, garsonu kırmaz ve hemen bir resim çizer. 5 dakika içinde kağıdı garsona verir ve bin dolar ister. Garson çok para istediğini vurgulayarak “Ama 5 dakikada çizdiniz. Bunun için bin dolar mı istiyorsunuz” diye tepki gösterir. Picasso’nun cevabı: Sadece 5 dakika değil, 40 yıl artı 5 dakika… olur. Bu hikaye bize bizi anımsattı. İşte bu güvenceyi sağlayan Sinpaş, 45 yıllık uzmanlığıyla geliştirdiği özgün projelerle ev sahibi olmak isteyenlere çok sayıda alternatif sunuyor. Şehrin içinde, ormanın yanı başında, sosyal alanları zengin, kumsalı, gölü, havuzu ama muhakkak suyu olan her biri kendine has özellikler sunan 13 farklı projemiz bulunuyor.” dedi.

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı
Ahmet Çelik toplantıda ‘Sektörümüzde geçen yıl bir çok değişiklik ve düzenlemeler yapıldı. İmar barışı, tapu harcı indirimi, KDV indirimi, yabancıya konut satışı ile ilgili bir takım düzenlemeler sektörü etkileyen önemli gelişmeler oldu. Kredi faiz oranlarının yükselmesi ile ipotekli satışlar da geriledi. Türkiye’de nüfus artışı devam etmekte. Evlenme ve boşanma oranları da artıyor. Devletin yabancıya satış konusunda ciddi teşvikleri var. Bu da satışlara ciddi ölçüde destek oluyor. Bu da ülkemizin ekonomisine ciddi katkı sağlayacak. Biz de Sinpaş olarak bu konuya önem veriyoruz. Rakamlar bize gayrimenkul sektörünün önünün açık olduğunu gösteriyor. İnsanlar konut alım talebinden vazgeçmiyorlar. Yatırımcılar markalı konut değerinin farkında. Biz her zaman saygın ve yeni iller üreten marka olmaya devam edeceğiz. Sinpaş olarak geçen yıl ki hedeflerin yüzde 88’ini tutturduk. Bu da marka değerimizi ortaya koyuyor. Toplam değeri 4 milyar lira civarında olan farklı şehirlerdeki 13 projemizin satışı devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de yeni projeler için çalışmamıza devam ediyoruz. Sinpaş şantiyeleri hız kesmeden çalışmaya devam ediyor’ açıklamasını yaptı.

SİNPAŞ’IN 45. YIL REKLAM FİLMİ!

‘Hiç bu kadar avantajlı bir dönem olduğunu hatırlamıyorum’

Projelerde müşterye bir çok alternatif sunan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ‘Yatırımcı için hiç bu kadar avantajlı bir dönem olduğunu hatırlamıyorum. Fiyatlar ve ödeme koşulları çok uygun’ dedi.

‘Hali hazırda 3 binden fazla bağımsız bölüm alıcısını bekliyor’

Çelik, ‘Şuanda elimizde 3 bin küsür bağımsız bölüm var. Bu bağımsız bölümlerin fiyatları da 300 bin TL’den başlıyor 6 milyon TL’ye kadar çıkıyor’ dedi.

‘Önümüzdeki 5-6 yıllık arazi stoğumuz elimizde var’

Çelik ‘Elizimde ciddi ölçüde ruhsatı alınmış bir arsa stoğumuz var. Bunların hepsini kademe kademe devreye alacağız. Kısım kısım satışlarımız yapıldıkça projeleri devreye alacağız. Önümüzdeki 5-6 yıllık arazi stoğumuz elimizde var’ dedi.

‘1 haftada 67 konut satıldı’

Konut satışlarının iyi gittiğini belirten Ahmet Çelik bu süreçten mutlu olduklarını dile getirdi. Son kampanyada 1 haftada 67 konut satışı yapıldığı belirtildi.

Eyüp İYİGÜN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz