28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel KampanyalarSinpaş'ın 14 Projesinde 240 Ay Vade Kampanyası

Sinpaş’ın 14 Projesinde 240 Ay Vade Kampanyası

Sinpaş 14 projesinde 240 ay vade kampanyasını başlattı. İşte kampanyalı projeler ve ödeme seçenekleri…

Sinpaş 14 projesiyle birlikte 240 ay vadeli konut satışı kampanyasına katıldı. Sinpaş 1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya tüm projelerini dahil etti.

Bu kapsamda Sinpaş’ın projelerinden banka kredisi ile 120 ay yüzde 0.45 faizle, 240 ay yüzde 0.82’den başlayan faizlerle taksitlendirilebiliyor. Ayrıca Sinpaş’ın bünyesinde 100 aya varan vade seçenekleri de sunuluyor.

Sinpaş’ın Kampanyalı Projeleri
– Altınoran
– Marina Ankara
– Sinpaş Palas
– Sinpaş Liva
– Sinpaş Köyceğiz
– Aquacity Denizli
– Queen Central Park Bomonti
– Aydos Country
– Ege Yakası
– Bursa Modern
– Ege Vadisi
– İncek Life
– İncek Blue
– İncek Green

Kampanyanın Cumhuriyet tarihinin en büyük kampanyası olduğunu belirten Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yüksek istişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, “Markalı konut üreticileri olarak bizler ülkemizin güçlü birliği için bir kez daha hep bir aradayız. 15 Temmuz’dan sonra kampanya yapmıştık; 2017’de bunu egale ediyoruz. Döviz artışı nedeniyle bu yıl girdi maliyetlerimiz yükseldiği için konut fiyatlarında artış kaçınılmaz görünüyor. Ancak, bizler bu sıkıntıya rağmen tüm imkanlarımızı seferber ederek 2017 yılında da konutta satış rekoru kırmayı hedefliyoruz. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bu kadar uzun vadeli 240 aya varan vadelerle konut satışı yapılıyor. Ev sahibi olmak isteyenler, böyle bir fırsatı kaçırmadan kira ödemek yerine artık 20 yıl vade ile konut satın alabilirler” diye konuştu.

Sinpaş İletişim

Web: http://sinpas.com/

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz