19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriSinpaş Sancaktepe Metrolife satışa çıktı! Lansmana özel kampanya!

Sinpaş Sancaktepe Metrolife satışa çıktı! Lansmana özel kampanya!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Anadolu yakasının yükseln değeri Sanvaktepe’de hayata geçirilmeye hazırlanan Sinpaş Sancaktepe Metrolife projesinde satışlar başladı.

 

Sinpaş Sancaktepe Metrolife projesinde satışlar başladı. Proje Sinpaş GYO imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu yakasının yükseln değeri Sanvaktepe’de hayata geçirilmeye hazırlanan Sinpaş Sancaktepe Metrolife projesinin lansmanı bugün yapıldı. Lansmana Sinpaş GYO Genel Müdür Seba Gacemer katıldı.

6 bloktan meydana gelen Sinpaş Sancaktepe Metrolife projesinde toplamda 554 konut yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

 

Lansmana özel kampanyalar

Projede lansman özel avantajlar sunuluyor. Sinpaş Sancaktepe Metrolife projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim sunuluyor. Projede ayrıca peşinde yüzde 20 indirim sunuluyor. Yani lansman döneminde peşin alımlarda yüzde 30 indirimden yararlanmak mümkün.

Projede 0 peşinatla, 3 ara ödeme yapılarak 48 ay vade imkanından yararlanılabiliyor. Ayrıca Sinpaş Sancaktepe Metrolife projesinde banka kredisi ile de ödeme yapmak mümkün.

 

403 bin liradan başlayan fiyatlarla

Sinpaş Sancaktepe Metrolife projesinde dairelerin fiyatları indirimsiz hali ile 403 bin liradan başlıyor. İndirimli fiyatlar ise 290 bin liradan başlayarak satışa sunuluyor.

 

İlk yıl aidat yok

Sancaktepe’nin en merkezi konumunda yükselen Sinpaş Sancaktepe Metrolife projesinde ilk yıl aidat ödenmiyor.

Metrolife’da yaşayan bir kişi Üsküdar’daki işine 27 dakikada, Zincirlikuyu’ya ise sadece 45 dakikada ulaşabilecek.

Projede, yansıma havuzları, çim amfi ve seyir terası, ateş kuyusu, çocuk oyun alanı, açık spor alanı, fitness merkezi, bisiklet ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar mevcut.

 

Sinpaş’ın bölgede 19. projesi

Sinpaş’ın bölgede 19. projesi olduğunu dile getiren Sinpaş GYO Genel Müdür Seba Gacemer toplantıda “Sancaktepe, Sinpaş’ın öncülüğünde hızla yükselen bir bölgemiz. Lagün, Kelebekia, Köyceğiz, Egeboyu projelerimizle bölgeye değer kattık. Şimdi metrosuyla, şehir Hastanesi ile Sancaktepe, İstanbul’un en gözde yaşam merkezlerinden biri haline geliyor. Metrolife’da yaşayan bir kişi Üsküdar’daki işine 27 dakikada, Zincirlikuyu’ya ise sadece 45 dakikada ulaşacak. Hem şehrin merkezinde hem de şehrin dışında hissedeceğiniz size özel peyzajı, çarşı alanı ve meydanıyla doğayı ve kentli hayatı birlikte yaşayacaksınız’ dedi.

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz