29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriSinpaş Katar'a Çıkarma Yapıyor

Sinpaş Katar’a Çıkarma Yapıyor

Sinpaş Expo Turkey by Qatar 2017 fuarına Bursa Modern ve Sinpaş Quenn Central Park projeleriyle katılıyor. Sinpaş GYO, Katarlı yatırımcılara aynı zamanda İstanbul ve Bursa’yı da anlatacak…

Sinpaş, 300’den fazla Türk firması ve Körfez Bölgesi’nden 3000’den fazla iş adamını bir araya getirecek olan Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor. 19-21 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan fuarda Sinpaş Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile yer alacak.

QUEEN CENTRAL PARK KÖRFEZ ÜLKELERİNİN GÖZ BEBEĞİ

Körfez ülkeleri Türkiye’yi Körfez ülkelerinin yakın Londra’sı olarak görüyor. Özellikle İstanbul Körfez ülkelerinin merceği altında. Sinpaş GYO, Körfezli yatırımcıları İstanbul Şişli Bomonti’de projesiyle buluşturacak.

Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasına hakim olan Queen Central Park projesi Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi iş ve eğlence merkezlerine de çok yakın mesafade konumlanıyor.

Türkiye’nin ilk ‘HIGHLIFE’ temalı projesi Queen Central Park, kendine ait 10 bin metrekarelik “Şehir Parkı” ile şehrin tam merkezinde yeşillikler içerisinde yer alıyor. Queen Central Park Bomonti projesinde dairelerin tamamı geniş balkonlu tasarlanırken, projenin 48. katında panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı bulunuyor.

BURSA’NIN ÖDÜLLÜ PROJESİ BURSA MODERN

Başta Katar olmak üzere Körfez ülkelerinin İstanbul’dan sonra Türkiye’de en çok ilgi gösterdiği illerin başında Bursa geliyor. Sinpaş konut fiyatlarının İstanbul’a oranla yüzde 30-40 düşük seviyede seyrettiği Bursa’da yer alan uluslararası ödüllü projesi Bursa Modern’i görücüye çıkaracak.

Bursa Modern projesi 26 bin metrekarelik gölet, göl kenarındaki iskele meydanları, gölet kenarında yalılar, köşkler, göl ve doğa manzaralı kuleler ve rezidansları ile dikkat çekiyor. Bursa Modern, konserlere ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan bir festival meydanı, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortları, yürüyüş parkurları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi imkanlar bulunuyor.

Bursa Modern projesi Kent Meydanı’na 10 dakika, IKEA, Koçtaş ve Anatolium AVM’ye 5 dakika mesafede konumlanıyor. Aynı zamanda Osmangazi Köprüsü’nün de hizmete açılmasıyla, Anadolu Yakası’na 45 dakika, Avrupa Yakası’na 1 saat 30 dakika mesafede yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz