17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriSinpaş GYO'dan Yabancılara Rekor Satış

Sinpaş GYO’dan Yabancılara Rekor Satış

Expo Turkey by Qatar fuarına 2 projesiyle katılan Sinpaş GYO’nun Genel Müdürü Seba Gacemer, yabancılara 450 milyon TL ciro değerinde satış yaptıklarını açıkladı…

Körfez bölgesi için Sinpaş Suud markasını kuran Sinpaş GYO, Expo Turkey by Qatar fuarına 2 projesiyle katıldı. Bursa Modern ve Queen Central Park projelerini Katarlılarla buluşturan Sinpaş GYO’nun Genel Müdürü Seba Gacemer fuarın ikinci gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir ay önce Cityscape Katar fuarına katıldıklarını ifade eden Gacamer, fuarda yoğun ilgi gördüklerini ve Katarla yavaş yavaş artan ilişkiler içinde olduklarına söyledi. Bireysel konut satışlarıyla başladıkları Katar serüvenini fuarlarla birlikte daha ileriye taşıyacaklarını belirten Gacemer, Katarlıları Türkiye’ye nasıl çekecekleri konusunda da çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı.

Sinpaş GYO olarak yabancıya satıştan 450 milyon TL ciro elde ettiklerini ve bu cironun 80 milyon TL’sini Bursa Modern projesinden geldiğini söyleyen Gacemer, 2017 yılının ilk çeyreğinde ise 40 milyon TL’lik yabancıya satış yaptıklarını açıkladı. En fazla Kuveytlilere satış yaptıklarını ifade eden Gacemer, ağırlıklı olarak İstanbul ve Bursa’dan satış yaptıklarını ve yabancıya satışta Queen Central Park projesinin oldukça başarılı olduğunu dile getirdi.

Bursa’ya Yeni Proje
Gacemer fuarda yeni projelerinde müjdesini verdi. Bursa Modern projesinin hemen yanında yeni bir projeye başlayacaklarını söyleyen Gacemer, “450 milyon TL ciro değerinde bir proje. Ruhsat çalışmaları devam ediyor. Yabancılar Bursa’ya ilgi gösterdiği için burada ön bilgi vermeye başladık. 2017 yılının ikinci yarısında devreye sokacağız. Karma konseptte bir proje olacak. Konut, ofis ve ticari birimler yer alacak” dedi.

İstanbul’daki Yeni Projeler Yakında Ön Satışta
İstanbul’da iki yeni projeyi satışa çıkarmaya hazırlandıklarını açıklayan Gacemer, Sancaktepe ve Ümraniye’de yer alan bu projelerin ön satışlarında yakında başlayacaklarını ifade etti. Gacemer, “Ümraniye projemizde 400 konuttan meydana geliyor. Sancaktepe projemiz ise çarşı ve konutlardan oluşuyor. Orada da 800 konut olacak. Eylül Ekim gibi lansmanlarını yapacağız” diye konuştu.

Sinpaş’tan Marmaris’e Çok Özel Proje

Marmaris’te de yeni bir proje için hazırlandıklarını ifade eden Gacemer, projenin çok özel bir proje olduğu ve üç tane koyu olan çok özel bir lokasyonda olduğunu açıkladı. Gacemer Marmaris projesi için; “Bu özel projemizin doğru şekilde pazarlanması gerekiyor. Onu pamuklara sardık ve istediğimiz değeri oluşturup ondan sonra pazarlamak istiyoruz” dedi.

Maide KARADAĞ/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz