5 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriSinpaş GYO EUROLEAGUE Basketbol'a sponsor oldu!

Sinpaş GYO EUROLEAGUE Basketbol’a sponsor oldu!

Sinpaş GYO, Avrupa’nın önde gelen basketbol kulüplerinin kıyasıya mücadele ettiği Euroleague Basketbol’a resmi sponsor oldu…

Bir çok proje geliştiren Sinpaş yenilikçi proje anlayışından vazgeçmeden projeleri ardı ardına üretmeye devam ediyor. Sinpaş GYO, Avrupa’nın önde gelen basketbol kulüplerinin kıyasıya mücadele ettiği Euroleague Basketbol’a resmi sponsor olduğunu duyurdu. Spondorluk bugün basın toplantısı esnasında imzalandı. Toplantıya Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve Euroleague Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Jordi Bertomeu katıldı.

‘Spora sponsor olmak bize dinamiklik katacak’

Sponsorluk sebebi ile çok mutlu olduklarını dile getiren Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer “Basketbol camiasında “Avrupa’nın En Elit Basketbol Ligi” olarak görülen EuroLeague takımlardan biri olan Fenerbahçe Doğuş basketbol takımı, geçen yıl Turkish Airlines EuroLeague’de üstün bir mücadele sergileyerek şampiyon olmuş, tüm Türkiye’nin göğsünü kabartmıştır. Biz buna sadece bir takımın başarısı olarak değil, Türkiye’nin başarısı olarak bakıyoruz. Ve umutla söylemek isterim ki; bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyoruz. Türk basketbolunu yurtiçinde ve yurtdışında destekleyen büyük bir kitle var. Bizim müşteri grubumuzda da böyle bir kitlenin olduğunu görüyoruz. Onlarla sadece satış ofislerinde değil böyle sosyal ortamlarda da birlikte olmak istiyoruz. Bunun için iki değerli marka Sinpaş ve Euroleague Basketbol bu güzel iş birliğine imza atıyor. Spora sponsor olmak bize dinamiklik katacak” dedi.

Zeljko Obradoviç reklam yüzü oldu

Toplantıda Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradoviç’in 2018’de Sinpaş GYO’nun iletişim faaliyetlerinin yüzü olacağı da söylendi.

Reklam filmi Sinpaş Queen Bomonti örnek dairelerinde çekildi

Sponsorluk anlaşmasının reklam filmi Sinpaş Queen Bomonti örnek dairelerinde çekildi. Anlaşmanın 1 yıllık olacağı ancak devam etme haklarının da kendilerinde saklı olduğunu belirten Gacemer bütçe ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Euroleague Basketbol İcra Kurulu Başkanı Jordi Bertomeu: ‘Sinpaş; sadece gayrimenkul değil, aynı zamanda yeni yaşam stilini de temsil ediyor. İki şirket olarak inovasyon değerlerimizi paylaşıyoruz ve mükemmellik için sürekli çaba sarf ediyoruz. Euroleague olarak hem dijital ve hem de televizyon platformlarında 2.8 milyar izleyiciyi aştık. Geçtiğimiz yıl oynanan Final Four Türk kulüplerinin başarısı, Turkish Airlines EuroLeague’in ve 7DAYS EuroCup’ın elde ettiği bu sonuçlarda Türk pazarı büyük rol oynadı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından Sinpaş’la yeni iş birliğimizi duyurmaktan dolayı çok mutluyum.’ dedi.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz