3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriSinpaş Gökorman projesinde 33. katta yeşille gökyüzü buluşuyor!

Sinpaş Gökorman projesinde 33. katta yeşille gökyüzü buluşuyor!

Gökorman; yeşil ve modern mimarisiyle dünyanın en güzel kentlerinden İstanbul’a yakışacak bir proje olarak hayata geçmeye hazırlanıyor.

 

Sinpaş GYO’nun Anadolu Yakası’ndaki en yeni projesi Gökorman; yeşil ve modern mimarisiyle dünyanın en güzel kentlerinden İstanbul’a yakışacak bir proje olarak hayata geçmeye hazırlanıyor. Proje için bugün bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Sinpaş Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı Genel Müdür Seba Gacemer katıldı.

420 konutluk proje olarak hayata geçirilen Gökorman projesi çekmeköy2de orman manzaralı bir konumda yükeliyor. 2 bloktan oluşan projede blokalr 27 ve 33 katlı olarak tasarlandı.

 

330 milyon liralık yatırım

Teslimlerinin 2019 Kasım ayında yapılması planlanan Gökorman projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 48 ile 204 metrekare arasında farklılaştığı Gökorman projesinde 330 milyon lira yatırım bedeli bulunuyor.

11 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Gökorman projesinde bir çok sosyal olanak bulunacak. Her dairenin içinde 10 metrekare ile 13 metrekare arasında değişen balkon tarzında şeffaf odalar bulunuyor. Doğan konseptli projede 33. kata kadar ormana hakim olabiliyorsunuz. Binanın çevresindeki ve balkonlardaki peyzaj alanları ile gök ve orman buluşuyor.

 

Orman manzaralı konut

Yaz kış Çekmeköy orman manzarası bulunan projede her kattan yeşile hakim olabiliyorsunuz. Lansmanda projenin tanıtımı yapan Seba Gacemer ‘Orman manzarasını evin içine ne kadar alabiliriz düşüncesi ile yola çıktık. “Gökorman; ağaçlarla çevrili katları, Türkiye’de ilk kez gökyüzüne uzanan doğası, modern mimarisi ve yatırım değeriyle, yeşili gökyüzüyle buluşturuyor. Projemiz özgün mimarisiyle İstanbul’a nefes aldıracak. Pencerenizi gökyüzü ve orman manzarasına açacağınız Gökorman’da doğanın güzelliklerine komşu olacaksınız. Cephesinde taşıdığı 200 ağaç ve 2000’den fazla peyzaj bitkisiyle yılda 4 tona yakın karbonu oksijene dönüştürecek Gökorman size nefes aldıracak. Gökorman, sakinlerine Anadolu Yakası’nın kalbinde kentli kimliğin yanı sıra doğaya ne kadar yakın olduklarını da hissetme olanağı sunacak. Yatırımcısına da giderek artan değer kazandıracak’ dedi.

 

Fiyatlar 359 bin liradan başlıyor

Gökorman projesinde yer alan konutların fiyatları 359 bin liradan başlıyor. Projede fiyatlar 1 milyon 850 bin liraya kadar yükseliyor.

 

Lansmana özel kampanya

Sinpaş Gökorman projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Projede tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim sağlanıyor. Böylece lansman döneminde peşin alım yapılacaksa yüzde 30 indirimli fiyattan yararlanılabiliyor. Gökorman projesinde ayrıca şirket bünyesinde 60 0 faiz fırsatı ile konut satın alabiliyorsunuz.

 

‘2017 yılını iyi geçirdik’

2017 yılını iyi geçirdiklerini ve sürekli toplantılar yaptıklarını kaydeden Seba Gacemer artık bunların meyvelerini toplamaya başladıklarını dile getirdi.

 

‘Bursa projesi Ekim’de satışta’

Bursa’da daha önce de konut üreten Sinpaş yeniden bölgede konut üretimi için kolları sıvadı. Gacemer ‘Heyecanlı bir şekilde proje detay hazırlıkları yaaprken inşaatını yapacağımız projenin arsalarından bir tanesine iyi bir talip çıktı ve biz de şirket çıakrlarını düşünerek arsayı satmak durumunda kaldık. Ama kalan parselde yeni bir proje yapmaya karar verdik. o da çok iyi bir proje olacak. Projenin satışlarına Ekim-Kasım gibi başlanacak’ dedi.

 

‘Marmaris’e de proje geliyor’

Marmaris’te de bir proje inşa etmeyi planladıklarını ancak bunun için doğru zamanı beklediklerini kaydetti.

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz