11 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriSinpaş Finans Şehir'de satışlar başladı! Yeni bir şehir doğuyor!

Sinpaş Finans Şehir’de satışlar başladı! Yeni bir şehir doğuyor!

Sinpaş Yapı İstanbul Anadolu yakası Ümraniye’nin merkezinde Finans merkezi’nde yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Sinpaş Finans Şehir’de satışlar başladı…

 

Sinpaş Finans Şehir projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sinpaş Yapı tarafından yükselen proje Finans Merkezi’ne komşu konumda 141 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Sinpaş Finans Şehir projesi için bugün bi basın lansmanı düzenlendi. Lansmana Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Sefa Çelik katıldı.

 

475 bin liradan başlayan fiyatlarla

2 bin 750 üniteden meydana gelen Finans Şehir projesinde konutlar 58 metrekare ile 200 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Teslimlerinin 2019 Aralık ayında yapılması planlanan projede fiyatlar 475 bin liradan başlıyor.

 

Lansmana özel kampanya!

Firma lansmana özel fırsatlar sunuyor. Yüzde 1 peşinatla ev sahibi yaptırtan Sinpaş Yapı şirket bünyesindeki ödemelerde 36 ay 0 faiz imkanı sunuyor. 2 ara ödeme yaptırtan firma kalan yüzde 40’lık bakiyeyi teslimde ödüyorsunuz.

43 yıldır konut sektöründe faaliyet gösteren Sinpaş Yapı 30 yıldır da kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiriyor. Daha öncesinde şehrin biraz daha kenar kısımlarında projeler geliştiren Sinpaş Yapı şimdi şehrin tam merkezinde Finans Merkezi’nde proje inşa ediyor.

Projenin ön talep döneminde çok fazla ilgi gördüğünü belirten Ahmet Çelik bundan sonra da Sinpaş’ın çok özel projeleri olacağına değinerek, ‘Bizim için projelerin büyüklüğünden ziyade niteliği çok önemli. Bizim 5 bin konutluk bir arsaya bin konut yaptığımız da çok oldu diyerek Finans Şehir projesinin niteliklerinden bahsetti.

 

2 milyar 250 milyon satış hedefi

2 milyar 250 milyon satış hedefi olan Sinpaş Finans Şehir projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar yer alacak.

 

Metro istasyonu projenin içinde!

Sinpaş Finans Şehir projesinin içinde metro istasyonu bulunacak. Arsa alanın içinde yer alan metro İstasyonu aynı zamanda Uluslararası Finans Merkezi’nin de kullanacağı metro durağı olacak.

 

Ev alana bisiklet hediye!

Sinpaş Yağı projenin içinde bir çok sosyal olanak alanları geliştiriyor. Bu alanlardan en çok önem verdikleri ise projenin içindeki bisiklet alanları. Buna dikkat çekmek için Sinpaş Yapı Finans Şehir’de ev alan herkese bisiklet hediye ediyor.

Sinpaş Finans Şehir, 36 bin 500 metrekarelik dev şehir parkı, piknik alanları, göletler ve oturma terasları ile yeşillikler içinde keyifle vakit geçirme imkânı sunuyor. Uzun yürüyüş yolu, koşu ve bisiklet parkurları, eğitim ve spor kompleksleri, şehir meydanı, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranları, ünlü markaların yer alacağı mağazaları ve Çarşı bölümü, Sinpaş Finans Şehir’de yer alıyor.

Projede özellikle çocuklu aileler için sosyal olanaklar düzenlenerek projeye Anne-çocuk salıncakları, tırmanma grupları, trambolin, tahterevalli, fıskiyeli su parkı, kum oyun alanı, boyama ve graffiti duvarları, aynalı yansıma duvarları, piyano basamaklar inşa edildi.

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz