19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel ProjelerDiğer ŞehirlerSİNPAŞ AquaCity’de Yüzde 40 indirimle Konut Satışına Başlıyor !

SİNPAŞ AquaCity’de Yüzde 40 indirimle Konut Satışına Başlıyor !

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapacak kampanaya da %40 indirimle yılın son ama en büyük fırsatı sunuluyor. SİNPAŞ AquaCity Denizli projesi 210.721 metrekare arsa üzerinde toplam 904 konut bulunuyor.1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1, 4+1 nitelikli konutların 72-241 metrekare arasında bulunduğu projede yaşam başladı.

Denizli’nin temalı en büyük yaşam projesi AquaCity’de yıl biterken sunulan en büyük fırsat kurulan çadır ile duyuruluyor. AquaMall Meydan’da kurulan 100 m2’lik çadırda %40 indirimle hemen teslim daireler satışa sunuluyor. Denizliler hayata keyif katan sosyal donatılarıyla öne çıkan bu muhteşem projeden kaçırılmayacak fırsatla ev sahibi olabilecekler. Denizli’nin en hızlı değerlenen noktasında şehre sahil getiren proje hemen taşınma fırsatı da sunuyor.

Sinpaş AquaCity Denizli’nin farkı
İklimi: AquaCity Denizli yaz aylarında sıcak iklimiyle yayla yaşamını bir gelenek haline getiren Denizliler için konumu nedeniyle serin hava akımının bulunduğu bir bölgede yer alarak serin bir cennet olma özelliğine sahip.

Sahili: Tropikal bölgeden getirilen özel kumların yer aldığı plajı, su ve yeşilin iç içe geçtiği gölü, palmiyeler, tropik bitkileri ve dört mevsim meyve toplanabilen ağaçları ile projeden ev sahibi olmak isteyenlere bambaşka bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Markaları: AquaCity Denizli’nin içinde yer alan ve büyük ilgi gören alışveriş merkezi AquaMall, dünyaca ünlü moda ve yeme-içme markalarını ilk kez Denizlilerle buluşturuyor. Bir açık hava AVM’si olan AquaMall AVM; birbirinden şık cafe ve restoranları, mağazaları, sosyalleşme alanları ve sunduğu ilklerle Denizlililerin buluşma noktası haline gelmiş durumda.

Sosyal yaşamı: AquaMall üzerinde bulunan sosyal tesis profesyonel işletmesi ile AquaCity sakinlerine kaliteli bir sosyal yaşam imkânı sağlıyor. Denizli’nin en büyük spor kompleksi İstanbul Fitness A spor salonu, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, basketbol sahaları, tenis kortları ve açık ve kapalı spor alanlarıyla sağlıklı bir yaşam için AquaCity Denizli sakinlerine hizmet veriyor.

Çocuk dostu yaklaşımı: AquaCity Denizli, çocuklar için de tam bir oyun cenneti. Kumsalı, su kaydırakları, temalı parklarıyla, yaş gruplarına özel tasarlanmış su kaydırakları, küçük korsanlar ve su kaşifleri gibi temalı parkları ve ahşap oyun grupları da yer alıyor.
Tarihi ve doğal güzellikleriyle bir turizm kenti olmasının yanı sıra düzenlenen yerel, ulusal ve uluslararası etkinliklerle de bölgenin eğitim, kongre, kültür ve sanat merkezi olan Denizli, tüm bu özellikleriyle yatırım açısından değerli şehirlerin başında geliyor. Sinpaş AquaCity yatırımıyla birlikte Denizli’ye sadece içinde yaşayacakları daireler sunmuyor, projenin tüm detayları ile birlikte projeyi seçenlerin sosyal hayatına etki ediyor ve şehrin çehresini değiştiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz