27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriSinpaş Altınoran Çadır Günleri Devam Ediyor

Sinpaş Altınoran Çadır Günleri Devam Ediyor

Sinpaş Altınoran Çadır Günleri kampanyasında süre uzatıldı. Dairelerin yüzde 30 indirimle sunulduğu Altınoran Çadır Günleri devam ediyor…

Sinpaş Yapı tarafından konut satışında ilk kez gerçekleştirilen Altınoran Çadır Günleri yoğun talep nedeniyle uzatıldı. Altınoran projesinde yüzde 30 oranında indirimin uygulandığı fırsat çadırını kısa sürede 3 bin kişi ziyaret etti.

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, kampanyanın gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Sinpaş Yapı olarak, her zaman olduğu gibi sektöre hareket getirecek yeni bir farklılık geliştirmek istedik ve konutta ilk olan, özel bir kampanyayı Ankaralılarla tanıştırdık. Kampanyaya Ankaralıların gösterdiği büyük ilgi bizi çok mutlu etti. Yoğunluktan yanıt verilemeyen müşterilerimizi de düşünerek, kampanyamızın süresini uzattık. Bu fırsattan herkesin yararlanmasını istiyoruz ve çadırımıza bekliyoruz. Gerçekten çok büyük bir avantaj ile oturmaya hazır olan dairelerimizi yüzde 30 indirimle sunuyoruz” dedi.

Ankara Çankaya Oran’da hayata geçirilen Altınoran projesi 150 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor. 2 bin 647 konuttan meydana gelen projede dairelerin büyüklükleri 320 bin 400 TL ile 3 milyon 235 bin 100 TL arasında değişiyor. Projede yaşam başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz