29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonSilverline’nın 2’si Bir Arada Teknolojik Çözümü

Silverline’nın 2’si Bir Arada Teknolojik Çözümü

Silverline’nın, ocak ve davlumbazı tek yüzeyde buluşturduğu iki hibrit modeli yeni nesil mutfaklara teknolojik ve iddialı bir giriş yapıyor. “Fonksiyonel mutfaklar’ sloganı ile teknoloji ve tasarımı odağına alan Silverline, 2’si 1 arada pişirme deneyimi sunarak mutfaklarda yer tasarrufu sağlıyor.

Önemli bir yaşam alanı haline gelen mutfaklar, şık tasarımlı, fonksiyonel ürünlerle tamamlanarak keyifle zaman geçirilen alanlar haline geldi. Mutfağa entegre ürünler, daha geniş alanlar sunuyor ve hayatı kolaylaştırıyor. Entegre ocaklara sahip tezgah üstü davlumbaz çözümleri de sundukları 2’si 1 arada pişirme deneyimi sayesinde mutfaklarda yer tasarrufu sağlıyor. Silverline Ankastre’nin hibrit tasarımları Flow-in ve Supreme modelleri ocak ve davlumbazı tek yüzeyde buluşturarak mutfaklara fonksiyonel çözümler sunuyor.

Supreme ile şıklık ve fonksiyon tek bir yüzeyde
Silverline Supreme, davlumbaz ve ocağı tek bir yüzeye entegre ederek iki fonksiyonu bir arada barındırıyor. Aerodinamik formu sayesinde maksimum performans sunuyor ve kullanıcıya kolay temizlenebilir pürüzsüz yüzeyleriyle son derece pratik ve kompakt bir pişirme deneyimi sağlıyor. Ergonomik yapısı, esnek ve kapsamlı pişirme deneyimi sağlayan tasarımı Supreme, hava tahliye motorunun, mutfak tezgahının iç yüzeyine montajlanması ile ocak altındaki kullanılmayan alanı 18 cm’e kadar düşüyor. Modüler montaj özelliği, mutfak tezgahlarında alan kaybı olmadan efektif çekmece kullanımı sağlıyor.

Pişirme sırasında kokusuz, mükemmel ortamlar
“Pürüzsüz mükemmellik” yaklaşımı ile geliştirilen teknolojiyi odağına alan Flow-in, inovatif bir yaklaşımla tezgah üstü davlumbaz ve indüksiyon ocağı bir araya getiriyor. Tek bir yüzey üzerinde birleşen ocak ve davlumbaz, pişirme alanına fonksiyonel bir güç sağlarken, aynı zamanda mutfaklara estetik bir değer kazandırıyor. Flow –in, pişirme sırasında buharın doğrudan tahliye edilmesini sağlayarak, tezgah üstünde maksimum kullanım alanı oluşturuyor. A enerji sınıfında olan çevre dostu bu ürünün açılı panelleri her iki göz için de çekiş performansını en üst seviyeye çıkarıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz