20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarSiltaş Yapı’dan Yeni Evim kampanyasına iki yeni proje ile büyük destek

Siltaş Yapı’dan Yeni Evim kampanyasına iki yeni proje ile büyük destek

Siltaş Yapı; Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın orta gelirlilerin konut sahibi olması amacıyla başlattığı “Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim” kampanyasına iki yeni projesiyle dahil oluyor. Şirket, yüzde 10 peşinat, 0,69’dan başlayan faiz oranı ve 15 yıl vadeye ek olarak Pendik’te yükselen Siltaş Panorama projesinde yüzde 15 ve Sancaktepe’de konumlanan Siltaş Comfort projesinde yüzde 10 indirimle Yeni Evim kampanyasına destek olacak.

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, iki yeni projesiyle “Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim” kampanyasına katılıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından orta gelirlilerin konut sahibi olması amacıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında belirlenen yüzde 10 peşinat, 0,69’dan başlayan faiz oranı ve 15 yıl vadeye ek olarak Siltaş Yapı, Pendik’te yükselen Siltaş Panorama projesinde yüzde 15 ve Sancaktepe’de konumlanan Siltaş Comfort projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç, “Siltaş Yapı olarak öncelikle Yeni Evim kampanyasının ev sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyoruz. Bu kampanyanın yeni konut alımlarına olumlu katkısı olacağına inanıyoruz. Biz de Siltaş Yapı olarak bu tarihi kampanyaya iki yeni projemizle destek oluyoruz. Bu kapsamda kampanyanın mevcut koşullarına ek olarak Pendik’te bulunan Siltaş Panorama projemizde yüzde 15, Sancaktepe’de konumlanan Siltaş Comfort projemizde ise yüzde 10 indirim uygulayacağız. Böylece konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza çok avantajlı bir ödeme kolaylığı sağlayacağız” diye konuştu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz