15 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGüncel ProjelerSiltaş Marina'da satışlar başladı! 595 bin TL'ye!

Siltaş Marina’da satışlar başladı! 595 bin TL’ye!

Pendik’te kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan ve Siltaş Yapı imzası bulunan Siltaş Marina’da satışlar başladı…

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı tarafından Pendik’te kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Siltaş Yapı tarafından Pendik sahil bölgesinde 20 katlı 2 bloktan meydana gelen Siltaş Marina projesinde satışlar bugün başladı.

Projenin basın toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya Siltaş Marina, Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özdemir, Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir ve Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç katıldı.

Tekstil sektöründeki 40 yıllık köklü geçmişin üzerine 2011 yılından itibaren inşaat sektörüne yoğunlaşan Siltaş Yapı bugüne kadar kadar ağırlıklı olarak Pendik, Kartal, Maltepe aksında iş merkezleri ve Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park ve Siltaş Flora Park gibi projeler gerçekleştirdi.

20 katlı 2 blok

Proje 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı iki blokta 2+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 200 konut, 4 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Kentsel dönüşüm projesi olan Siltaş Marina Pendik sahile 1,5 dakika, Pendik Marina’ya 2 dakika, metroya 3 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika ve üçüncü köprü bağlantı yoluna 17 dakika mesafede konumlanıyor.

LifeX konsepti

İlk kez uygulanacak olan LifeX Konsepti hakkında bilgi veren Murat Özdemir, “Bu konsept ile standart sosyal donatılardan farklı olarak yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katan pek çok unsuru bir arada sağlayarak sadece bir ev değil, komple bir yaşam alanı sunuyoruz” dedi.

Projede LifeX Konsepti içinde en çok ilgi gören sosyal donatılardan biri de proje sakinlerinin evlerine gelen misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti.

‘Prim potansiyeli yüksek projelere imza atıyoruz’

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özdemir toplantıda “Arsa geliştirmeden projelendirmeye, üretimden teslime ve satış sonrası hizmetlere kadar her alanda çok hızlı aksiyon alan bir şirketiz. Projelerimiz kapsamında beyan ettiğimiz her unsuru en ince ayrıntısına kadar eksiksiz olarak zamanında yerine getiriyoruz. Proje geliştirdiğimiz bölgeleri derinlemesine analiz ederek bölgenin ve hedef kitlemizin ihtiyaç ve taleplerine uygun nitelikte, ileri inşaat teknolojisi ile yüksek kalitede yenilikçi projeler üretiyoruz. İnşaat sektöründe güvene dayalı ilişkiler geliştirmiş bir şirket olarak satışı kısa sürede tamamlanan ve prim potansiyeli yüksek projelere imza artıyoruz” dedi.

‘Konutların tamamı deniz görüyor’

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir “Bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiğimiz Siltaş Marina, toplam 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı iki blokta 2+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 200 konut, 4 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. 7 bloğu yıkarak yerine sadece 2 blok inşa ettiğimiz projemizin yüzde 70’ini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırdık. Marmara’nın kıyısında, adaların karşısında, kapanmayacak panoramik deniz manzarası ile dikkat çeken Siltaş Marina’nın özel mimarisi sayesinde projede yer alan konutların tamamı denizi görebiliyor.” açıklamasını yaptı.

Metrekaresi 7 bin 500 TL’den başlıyor

Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç, “Projemizde 52 adet açık ve kapalı mutfak alternatifleri bulunan 2+1, 140 adet 3+1 ve 8 adet 4+1 daire bulunuyor. Metrekare fiyatları 7.500 TL’den başlayan Siltaş Marina’da daire tiplerine göre başlangıç fiyatlarını KDV dahil olacak şekilde; 2+1 daireler için 595 bin TL, 3+1’ler için 895 bin TL ve 4+1’ler için 1 milyon 270 bin TL olarak belirledik’ dedi.

Lansmana özel fırsatlar

Lansman dönemine özel kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunulan projede bir çok ödeme şekli bulunuyor.

 

Projenin yüzde 20’si satıldı!

Siltaş Marina Pendik projesinde 200 konutun 116’sı kat maliklerine ait. Firmaya ait konutların ise yüzde 20’si satılmış durumda.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz