19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriSign of the City Awards Başvuruları için Son Gün 11 Ekim

Sign of the City Awards Başvuruları için Son Gün 11 Ekim

Hürriyet’in öncülüğünde gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvuruları için son gün bugün!

İnşaat, yapı ve gayrimenkul sektörlerinde Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) başvuru için son tarih 11 Ekim. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde 1000’in üzerinde başvurular projenin ödül alabilmek için yarıştığı, 100’lerce projenin ödüle değer bulunduğu Sign Of The City Awards, 5. yılında da gayrimenkul dünyası için önemli bir rol üstlenmeye devam ediyor.

Bir proje sınırsız sayıda kategoride aday olabilecek. Başvuru sürecinin bugün sona ermesinin ardından; EY Türkiye tarafından yapılacak teknik bir değerlendirmeyle, tüm başvuruların katılım koşullarına uygunluğu denetlenecek. Jüri üyeleri, teknik elemeyi geçen projeler arasından, online olarak ön eleme yapacak ve özel oluşturulan kurullarda jüri ön değerlendirme yapacak, her kategori için 5 finalist belirleyecek. İkinci aşamayı geçen 5 proje, bütün jüri üyelerinin değerlendirmesine sunulacak. Başvuru yapan projeler, jüri toplantısındaki değerlendirme sırasında projelerini ayrıntıları ile anlatabilecek. Tüm değerlendirmeler sonucunda her kategoriden sadece 1 proje “Sign of the City” seçilecek.

Ödüller 11 Aralık tarihinde Alkaş tarafından organize edilen RE360 Gayrimenkul Buluşması’nın kapanışında sahiplerini bulacak.

Lineadecor’un proje ortaklığında, Emlak Konut’un katkılarıyla ve EY Türkiye’nin stratejik ortaklılığıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards’a katılacak projeler; https://www.signofthecity.com üzerinden katılım koşulları ile kategorilerin detaylarını öğrenebilir ve yarışma başvurularını hemen gerçekleştirebilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz