28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonSezona iddialı bir giriş yapan L'unica'dan fonksiyonelliği ve eklektik dizaynı bir arada...

Sezona iddialı bir giriş yapan L’unica’dan fonksiyonelliği ve eklektik dizaynı bir arada sunan yepyeni bir koleksiyon

Kaliteli ve zengin ürün seçeneklerini üstün hizmet kalitesiyle birleştirerek her sene yeni koleksiyonlarını müşterilerine sunan L’unica, 2023 ilkbahar yaz sezonunda da göz alıcı tasarımlara imza atıyor. Kaliteden ve estetikten ödün vermeyen L’unica, yeni koleksiyonu ile az ama öz, sade ama iddialı parçalarıyla açık havada geçirilecek zamanı özel ve değerli kılıyor. Oturma grupları, yemek grupları ve keyif ürünleri olmak üzere üç ana kategoride olmazsa olmaz ürünler sunan L’unica, yeni koleksiyonuyla sezona iddialı girişi ile dikkat çekiyor. 2023 koleksiyonunda öne çıkan özellikler ise tasarım materyallerinin doğal dokusu, etnik figürlerin modernizmle buluşması, dayanıklılık ve sağlamlığı…

‘Hayat dışarıda’ konseptinin modern temsilcisi L’unica, 2023 ilkbahar & yaz koleksiyonu ile açık hava ruhuna yeni bir kimya kazandırmaya hazırlanıyor. Güzel havaların keyfini dışarıda çıkarmak isteyenler için koltuk takımlarından masalara keyif ürünlerinden tamamlayıcı tasarımlara kadar birçok özel parça sunan L’unica, açık havada yapılacak her buluşmayı unutulmaz anlara dönüştürecek stil ipuçları sunuyor.

Farklı dokular, farklı varyasyonlar ile açık havada dekorasyon özgürlüğü sunuyor

Bahçe, balkon ve teras gibi açık hava odalarında keyfin ve rahatlığın vazgeçilmez adresi olan L’unica, zamansız çizgisini sezonun trendleri ile buluşturuyor. ‘Less is more’ yani az çoktur felsefesi üzerine kurgulanan koleksiyonda fonksiyonelliği yüksek modüler oturma grupları öne çıkıyor. Geniş ve farklı oturum varyasyonları sağlayan koltuk ve köşe takımları, açık havada daha özgür stiller yaratmayı mümkün kılıyor. Oturma gruplarını tamamlayan masa ve sandalyelerde ise upholstery olarak da bilinen döşemeli ürünler öne çıkarken solid materyaller, koleksiyonun karakterini belirliyor. Geometrik formlar, iddialı çizgiler, birinci sınıf işçilik ve dayanıklı malzemeler ile fark yaratan yeni koleksiyonda farklı dokuların birleşimi eklektik bir kompozisyon ortaya koyuyor. Tüm bu ürünler bir araya geldiğinde ise açık hava odalarının cezbedici ruhuna davetkâr bir dokunuş bırakıyor.

Eğlenmek için ihtiyaç duyulan tüm parçalar yeni koleksiyonda yer alıyor

Biçim, renk, derinlik gibi detayları Türk tüketicisinin tercihlerine uygun şekilde kurgulan L’unica, koleksiyonunu açık havanın konforunu ikiye katlayacak keyif ürünleriyle de zenginleştiriyor. Sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e, şömineden barbeküye ve aydınlatmaya kadar pek çok farklı ürünün bir araya geldiği koleksiyonda, açık havada ihtiyaç duyulacak her parça bulunuyor. Sağlamlığı ile dikkat çeken teak ve alüminyum materyallerin öne çıktığı koleksiyon rope örgülerle zenginleştiriliyor. L’unica’nın mobilya ve aksesuar ürünleri dünyada bahçe mobilyaları sektörüne yön veren firmaların üretildiği fabrikalarda üretilip açık havaların en şık misafiri olarak konumlanıyor. Modern yaşamın kaçış noktası haline gelen açık hava odalarında keyfi üst seviyeye taşıyan bu ürünler; dinlenmek, doğayla baş başa kalmak ve en önemlisi de doyasıya eğlenmek için gerekli alanı oluşturuyor.

Dünyaca ünlü markalar açık hava odalarında

Kendi koleksiyonunun yanı sıra dünyaca ünlü markaların bahçe dekorasyon ve keyif ürünlerini de müdavimleri ile buluşturan L’unica, lüksün tanımını açık havada değiştiriyor. İskandinav tasarım çizgisiyle dikkat çeken Danimarkalı Houe, Happy Cocooning markalı şömine masaları, Morso Living ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe barbeküleri ile Les Jardins aydınlatma ürünleri L’unica güvencesi ile müdavimleri ile buluşuyor. Ayrıca bu yıl Otazen’in açık hava koleksiyonu da L’unica güvencesi ile firmanın İstanbul Levent’te bulunan showroomu ve Türkiye genelindeki 20 farklı bayisinde satışa sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz