20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriSeranit Grup Cersaie Fuarı’na damgasını vurdu

Seranit Grup Cersaie Fuarı’na damgasını vurdu

Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen markalarını buluşturan sektörün en önemli ve büyük fuarı Cersaie’ye, Seranit Porselen ve Serra Seramik 2018 koleksiyonlarıyla damgasını vurdu.

 

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin önemli temsilcilerinden Seranit Grup, sektörün en büyük ve önemli fuarı Cersaie’de yeni koleksiyonlarını sergiledi. Her yıl İtalya’nın Bologna kentinde dünyanın çeşitli ülkelerinden sektör profesyonellerini buluşturan Cersaie Fuarı’nda Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik’in 2018 koleksiyonlarını sektöre tanıtarak büyük beğeni topladı. Fuarda Seranit’in yenilikçi porselen duş karosu Aquanit’e olan ilgi bu sene de oldukça fazlaydı.

2018 koleksiyonu görücüye çıktı

Bu yılki fuarda Seranit Porselen ve Serra Seramik’in yeni serilerinden oluşan 2018 koleksiyonları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Seranit Grup standında ebat çeşitliliği ön plana çıktı. Bu yıl 40×120, 30×90, 30×120, 90×90, 60×120 ve 70×70 ebatlarına ek olarak üretimine yeni başlanan 22,5×135 ebatlı ürünler de stantta sergilendi.

Seranit Grup; Seravista ve Duostone gibi ödüllü ve inovatif ürünlerinin yanı sıra, Aquanit porselen duş karosu ile geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ilgi odağı oldu.

Aquanit, zeminde kullanılan karo ile aynı hizada uygulanıyor ve uygulanma yöntemi sayesinde banyolarda kesintisiz bir mekan hissi uyandırıyor. 80×80 cm, 90×90 cm, 80×120 cm,90×135 cm gibi dört farklı standart üretim ölçüsüne ek olarak standart dışı özel ebatlarda istenilen mekana uygun olarak da kesilebilen Aquanit, küçük banyolardan büyük banyolara kadar her yerde uygulanabiliyor. 6 farklı modeli ile hastane, otel, bakım evi, ev, spor merkezleri, spa alanları ve havuz duşları gibi alanlarda da kullanım olanağı sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz